Hakeri napali sajt Ilije Devića

Ostavite komentar


  1. I treba da prijavis ali i ti plati programere da ti nadju odakle su ti napali sajt,kojom vrstom napada i sl. pa objavi to.

    1. Iz Kine dolaze hakeri. N1 portal je bio obaran iz Kine. Vlast je jako bliska sa Kinezima i to hakovanje se poklapa sa poslovima 5G mreže, kamera i drugih IT poslova sa Kinom.

      Mene interesuje šta Kinezi dobijaju za uzvrat? Kod Kineza ništa nije za džabe.

    2. Na svakom koraku ,svakog sekunda gradjani Srbije koliko god skrivali vide bahatost mocnika na svakom koraku. Sta je sledece?

  2. A hakeri po naredjenju „Preletacevicke“ koja bi samo zbog ovog slucaja trebala da guli 40 godina robije.?

  3. NapreDNO proganjanje ljudi i preduzeca koji nisu perionice para za moćnike.Jasno kao dan.

  4. Tuzno je sto mocnici planski unistavaju sve sto nije u igri sa njima,a pokazuju moc tako sto i ne trude se da bude malo mudrije uradjeno. Unistavanje ,ivzvrtanje istine ,podmetanje…nije uspesno na duge staze.Ilija izdrzi psihicki jos malo jer svemu losem jednom mora doci kraj i ISTINA UVEK ISPLIVA PA KOLIKO GOD SPUTAVANA.

  5. I sa obaranjem sajta nalogodavci misle da ce ucutkati Devica i 600 porodica zaposlenih u AtpVojvodini.hahahha

  6. Oborili sajt ili ne ,ISTINA JE POZNATA SVIMA. Cela igra godinama traje jer bi pojedini mocnici bez uloga do plena.

  7. Ubrzavaju pojedini mocnici tempo otimanja,stanica mora proraditi zbog EXSIT-a,zbog kapaciteta,treba oteti,a izbori idu…Maja,Mirovic i Vucevicev otac u ugovoru…

  8. Nisam clan ni jedne politicke opcije,nekada imala siguran posao i egzistenciju,a manifetlukom ostala bez …Rusenjem sajta i raznim igrama svejedno nece dobiti glas niti od mene ,a ni od kolega…

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 8

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.