Hladna zima EPS bi mogla da košta 600 miliona evra

Vlast se setila hidroelektrana kada je sistem počeo da propada

Ostavite komentar


 1. Sistem se od davno urušava i propada. Markštingški se navodno nešto radi, predstava za javnost a u suštini sve propada zbog loših rukovodioca. Ne postoji nikakav standard za rad niti odgovornost, sve se gura pod tepih… Neće se valjda desiti za mog mandata, kriv je prethodni, prethodna vlast… Laži i manipulacije…

 2. Neizbežna je privatizacija firme i rasparčavanje, pravi kolaps je u firmi ali uverićete se i sami vremenom

 3. Da li se nesto pitaju Hamovic i Lazarevic.Njih,da li slucajno,da li namerno niko ne pominje.Ljudi vec najmanje 20 godina rade sa EPS.

 4. Odakle EPS da plati navedenih 600 miliona ? Naravno, to je ono što ćemo svi plaćati.

 5. Pa to su ta cuvena ‘ulaganja’ ove vlasti,’lideri u regionu’!!Jos malo pa cwmo biti lideri bez steuje!

 6. „… moguće je i da država nađe neki alternativni način da pomogne, recimo otkupom obveznica kao što je urađeno sa Telekomom ili garancijama za kredite“

  To se zove stampanje para.

 7. Rudarima Kolubare koji su direktno u proizvodnji nikako nije jasno da najveca firma u Drzavi propada.Nestrucnos je na prvom mestu u proizvodnji uglja.Na drugom mestu Sindikat koji je LOPVSKI IZ BAROSEVCA,30GIDINA VLADAJU KOLUBAROM.UHAPSITI DJORDJEVICA,SAVKOVIC ZORANA I SVE SINDIKALCE IZ BAROSEVCA.

 8. Uhapsi te Zorana Savkovic,bravara po zavrsenoj skoli.Vladara Sindikata iz senke.

 9. Hladna zima, hahahahahhaha, ovi nasi nisu spremni ni za +30,,ovoje jedna od najtoplijih zima do sada.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.