Hrana poskupela 5,5 procenata, povrće čak za 37 odsto

Statistika cena za april ne potvrđuje tvrdnje da smo uspešni u agrarnoj proizvodnji

Ostavite komentar


  1. Naravno kada je platežna moć enormno porasla. Penziju su nikada veće, nezaposlenih skoro da nema a plate su 500 EUR, živimo u zlatnom dobu tako da ovo i nije neka vest.

  2. E dobro je da je neko napisao nesto o ovome… Luk i kupus, koji su osnova skoro svakog drugog jela u Srbiji su poskupeli 500%, jer je njihova cena uvek bila 20-30 din po kilu… Koji su pravi razlozi, da li ce tako ostati i zasto je jos uvek tako, ostaje nam da vidimo…

    1. B

      Slaba Vam je analiza. Podsetite nas kada je to luk i kupus bio 20-30 dinara po kilu. Da svraćate neki put na pumpu verovatno bi primetili da je litar eurodizela, koje proizvođači koriste za poljoprivrednu mehanizaciju 170 dinara..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.