Hrvatska zaštitila 31 proizvod, Srbija nula

Među 3.000 proizvoda sa zaštićenom oznakom geografskog porekla u EU nema nijednog iz naše zemlje

Ostavite komentar


  1. Da vidim Puna Evropa, zasticenih hrvatskih proizvoda.
    Cela Jugoslavija za svo vreme postojanja, nije uspela da stvori jedan jedini globalni brend. Dalje ne bih

  2. Pa nema se vremena za takve stvari, izbori, izbori, izbori, pa opet izbori, promocija, gradnja, izgradnja a brendiranje, pa to ne donosi pare zar ne, mislim donosi ali na drugaciji nacin a i sta ce nama poljoprivreda kada je jeftinije iz uvoza. Ziveli

  3. „Hrvatska zaštitila 31 proizvod, Srbija nula..“
    – Pa šta se drugo i moglo očekivati od neukih i alavih „stručnjaka“ iz SNS-a !?

  4. Od ove „kolekcije“ napredno alavih i neukih na vlasti se nije ni moglo očekivati ništa dobro. Bulumentu nepotrebnih kreatura na ministarskim i direktorskim mestima jednostavno ne zanima država nego samo stanje na njihovim računima … u belom svetu.

  5. Evo u EU sve se saplicemo na njihove proizvode. Pune ih prodavnice. A sto ste Srbije tice mi smo lenji I neorganizovani. Na drzavni posao se dolazi da se pije kafa a ne da se radi.

  6. Sada je ajvar postao glavni privredni brend, a nekad su to bili Imt, Zmaj, Lola
    Prva Petoletka …Koliko treba da se proda tegli ajvara da se ostvari zarada za kupovinu jednog BMW-a? Mislim da bi bila dovoljna jedna kompozicija vagona duzine 200 m puna tegli. Nemci svuda beru kajmak, a nama ostaje surutka, za koju nasi politicari tvrde da je slatka…

  7. Hr nijedan srpski. Šikaniraju te izbeglice, koje smo spasili i koje su nas osiromašile, ako te na razgovoru za posao u hr firmi šikaniraju Hrvati. Bg je kriv za sve. Poturice, nikad Srbi. Bg su oterali Srbe iz Srbije. Ne znam samo dokle će Srbi tolerisati Bg…

  8. Već tri decenije slušamo priče o raspadu Evropske Unije. To je uzelo toliko maha da je postalo nezvanična državna strategija za očuvanje postojećeg za većinu gradjana štetnog sistema. Možda se zbog tog ubedjenja i ništa ne čini na brendiranju srpskih proizvoda na tržištu EU. Srbija je zvanično na evropskom putu, ali se medijski, politički i duševno kreće unatraške ka zlu koje nas je obuzelo devedesetih godina prošlog veka.

  9. sta da Stiti kad sve. dali drygima zemlju vodu proizvode oni brinu za Fotelju. ne za proizvode

  10. Pa samo probajte nas i bilo koji drugi ajvar pa procenite sami, ubedljivo je Srpski ajvar najukusniji… i to nisam sam procenio nego i poznanici iz inostranstva : )

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.