Ima kupaca, ali ima i opreza: Za koliko sad idu stanovi koji su prodavani za 3.500 evra po kvadratu?

Ostavite komentar

  1. Plata 2000 evra.A troškovi ti budu 1000 evra tako da ti ostane mesecno ostane za godinu 12000 sa kamatama jos i vise.Plus ako radi i bracni drug recimo plata 700 evra to ti je sve ukupno 20000 ustede za godinu

  2. 30% pad do kraja godine. Na žalost para više nema. Gledajte i setite se komentara!

  3. Sa ovom inflacijom nema pada jos godinu dve, onda stangacija godinu sve, posle toga niko ne zna. Sve zavisi da li ce da se nastavi stampanje.

  4. U Beogradu je potpuno stala prodaja staniva u zadnja 2 meseca. Recesija dolazi za 3 meseca a onda krece veliki pad cena nekretnina

Ostavite komentar

Ekonomija

ASNS: Radnici Zastava oružja stupaju u štrajk upozorenja 10

ASNS: Radnici Zastava oružja stupaju u štrajk upozorenja

 Radnici kragujevačke kompanije Zastava oržuje, nezadovoljni stanjem u fabrici, malim platama, višemesečnim neizborom generalnog direkora, uplatom neto plata bez plaćanja doprinosa, odlučili su da stupe u štrajk upozorenja, saopštila je danas Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.