Insajder: JAT sa Etihadom stavljen pred svršen čin

Ostavite komentar


  1. ..razbijanje JAT-a je cin bez presedana nadobudnih državnih musketara iz vlade neradnika i neznalica ..formirati istražnu komisiju i pohapsiti nalogodavce i egzekutore ove pljačke radnika Jata koji su ostali i bez svojih akcija a i sa upropašćenim kapitalom firme..Tužiti etihad za naknadu štete koju su pričinili državi Srbiji kao i proterati sve SNS kadrove iz aerodroman.tesla i jat tehnike koji samo znaju da pljackaju..kao i zabraniti Predsedniku Vučicu da se meša u kupoprodajne ugovore i nameštanje tendera..

  2. SNS je u poslovodstvo JAT-a instalirao svoje kadrove – osobe bez ikakve stručnosti i profesionalnog integriteta. Tako je na mesto vd direktora JAT–a i predsednika upravnog odbora postavio VUKASINOVIC VELIBORA, čoveka koji od stručne spreme ima samo završenu osmogodišnje školu (!!!) , koji je u svom CV lazno navodio da je završio Vazduhoplovnu vojnu akademiju u Zadru i Filozofski fakultet u Beogradu, da je kapetan linijske plovidbe u avijaciji, da govori dva svetska jezika i td… Zbog prevare u službi i falsifikovanja diplome Pomenute vojne akademije trenutno se protiv njega vodi pretkrivicni postupak pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu – što je moguće proveriti .
    Sa takvim kadrovima koji su nekompetentni i sa falsifikovanim diplomama o visokoj strucnoj spremi i bez ikakvog iskustva u biznisu bilo je lako upravljati i manipulisati. Tako je bilo moguce prodati i unistiti JAT. Tako je moguce uraditi bilo sta po nalogu partije…
    Sve bliže informacije o ovome spreman sam da izlozima javnosti, a o ovim 7tvrdnjama posedujem sve validne dokaze.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 9

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.