Iranska pretnja Izraelu, naftna bomba za ceo svet: Intervencija Teherana dovodi do eksplozije cena goriva – i u Srbiji i globalno

Ostavite komentar


  1. Dovoljno je da neko u Srbiji pomene poskupljenje nafte bilo gde u svetu naši trgovci ko zapeta puška prvi podižu cene.Država im u tome pomaže da je to neshvatljivo. Ako cena pada kod nas nema sniženja jer su kobajagi naftu kopili kad je bila najskuplja. Više nije udar na džep nego na mozak.

  2. Koji ste bre vi lesinari ionako ste podigli na max.Samo trazite izgovore za jos lopovska banda.Kvalitet goriva uzas.Zaokruite 300 i krece evo vec kradja busenje rezervoara.Banditska vlast.90 te u punom jeku se vracaju.

  3. Satraće nas Vučić i njegova banda sa poskupljenjima. Jedva čekaju da se desi neka kriza u svetu i prvi dižu cene, ološ!!!

  4. Mene više brine što kod nas rastu cene derivata i kad u svetu padaju, bila je i ranije ova cena na svetskom nivou a dizel je kod nas bio oko 80 dinara kako je sada došao do 214 tu matematiku ne razumem to je valjda neka napredna matematika

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.