Isplata uvećanih penzija počinje 2. februara

Ostavite komentar


  1. Dojadiste Bogu i Narodu za te uvecane penzije,koje su vec uveliko obezvrdene jer su sve cene otisle u nebesa.
    Kako niko o tome ne govori ?
    Pored toga penzije su nam medu najnanjim u regionu,i mnogi imaju ispod proseka koji nemaju ni za osnovne zivotne potrebe..
    Na sva zvona pinavljate oovecanje penzija oo stotinu puta,a niko ne govori o povecanju cena..Istina je da se treba izvrsiti penziona reforma i umanjiti ovaj odnos medu najmanjim i najvecim penzijama..Sramota je da jedni zive kao Kraljevi a drugi kao prosjaci.Neposteno je,nerealno i nelogicno da neki primaju 20-25 hiljada a drugi 150-200 i preko 200 sto je svakako velika nepravda i sramota.

  2. Čista laž je da penzioneri sa malim primanjima dobijaju dodatnu pomoć…kad se obračuna penzija sa povećanjem to je to …a za povišica ne postoji….

  3. Bruka i sramota. Mesto da se povecaju minimalne penzije mi koji imamo 21.800 jedva cemo izaci na 25000. O kom oni to proseku pricaju. Pa najvise ih ima onih sa penzijom od 21000. Dala bi ja Vucicu tu penziju nek on zivi od nje. 14 god sam u invalidskoj penziji i za sve te godine do decembra 23.godine mi je od pocetka do tada ukupno porasla 7000. Dakle 14 godina rast 7000. A ako sam u invalidskoj znaci bolesna sam. Sa tim treba da se lecim i zivim i plus jos dvoje izdrzavam. Sramota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.