Izgubljena šansa za rekordnu zaradu na cenama pšenice: Branili izvoz kad je cena bila 440 evra, a puštaju sad kad je 360

Ostavite komentar


  1. … berzaska roba sa promenljivim cenom, kad ste toliko stručni, dajte projekciju sta skače, šta pada, kakve su kvote ovih dana pa da razvijemo sve, ovako samo senzacionalizam i ništa više…

  2. ovo su lazne cene sa svetskih berzi. i pisite o cenama u madjarsko ili rumuniji ili hrvatskoj

  3. Molice grad za zitarice,pa da vide kakva je muka seljaka!!!!!samo mi sto cuvamo kuci da im neprodajemo,nek im preda nedimovic i krkobabovicevi fantomski zadrugari!!!!

  4. Uplasili su se da ce pasti cena kad krene izvoz iz Ukraine.A dali su za psenicu 35 din. Pa da nece nista zaraditi.Zato skidaju zabranu.

  5. Свеједно.Да су је пустили тад, ви би критиковали.Што се вас тиче, исто им је.

  6. Drzavi ne treba jak seljak nego ugnjeteni koga ce da drnda i ucenjuje.

  7. Da je država prodala pšenicu pre dva meseca vi biste napisali da neko zaradjuje na račun seljaka, e zato i ne volim vaše novine.

  8. Pa nasi koliko su alavi prodali bi sve da mogu na 440 i sta bi onda bilo? Wow super cena a mi bi po gradovima ruckali asfalt.

  9. Pa normalno da je bila zabrana, rasprodali bi sve preko, a onda domaći kupac mora da stane u red da čeka uvoz, što bi stvorilo nestašice a time i veće cene prehrambrenih proizvoda kod nas, koji su već preskupi za prosečnog građanina.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.