Izveštaj o korupciji u Srbiji ima status „poverljivo“ i nije dostupan javnosti

Ostavite komentar


  1. Kad bi taj izveštaj sadašnja „vlast“ učinila dostupnim javnosti, Srbijom više ne bi imao ko da rukovodi – od opštine pa na gore.

  2. re: Na zvaničnoj internet stranici GREKO, izveštaj o Srbiji ima status „poverljivo“ i nije dostupan javnosti, a da bi postao javan, potrebno je da njegovo objavljivanje dozvoli vlada Srbije

    Ne očekujete valjda da nakon njihove osmogodišnje pljačke sami sebe odaju???

  3. SNS drzava nam se ponasa kao trogodisnje dete, koje kad zatvori oci, misli da ga niko ne vidi.
    To je taj nivo intelektualnog razvoja.

  4. Politicka korupcija, govor mrznje, ilegalna gradnja, zagadjenje vazduha… – to su te vrednosti koje nisu bas najblize evropskoj varijanti Srbije, ali zato cvetaju zahvaljujuci jednostranom nacinu misljenja u kojem je svaka razlicita misao ili ideja je neprijateljski akt ili ti „strani placenik“.

  5. Da pogađam: to mora da je zato što se u tom izveštaju Srbija mnogo hvali zbog izuzetnih rezultata u borbi protiv korupcije?
    Ili ne piše baš tako, nego malo drugačije, a Brnaba će samo reći da taj izveštaj „nije realan“?

  6. Aj u 100 marke da će Uvučićević napisati da je Đilas podmazao autore izveštaja. Čak će i reći odakle mu pare: od oniih 619 miliona koje je ukrao.

  7. Pa ljudi moji, kako da Vlada dozvoli objavljivanje izveštaja kad je ista ta Vlada leglo i izvor najveće sistemske korupcije. Ako se izveštaj ne objavi javno, Brnabićka će lakše da nas obmanjuje, vređa inteligenciju i ponižava.

  8. Ne moze Vlada RS da deklasifikuje Izvestaj Greko, jer je aktivno radila protiv svih preporuka ove ugledne organizacije.
    Nije usvojila niti sprovela ni jednu preporuku, a bilo ih mislim 16.
    SNS magla i razvodnjavanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.