Izvučeni dobitnici stanova u okviru igre „Uzmi račun i pobedi“

Ostavite komentar


  1. Čim sam video da su napustili sistem pomoću koverti i prešli na “ loto“ sistem pomoću kompjutera, prestao sam da učestvujem. Ne verujem ništa prevarantima !

  2. Prosto neverovatno od moje čiste radoznalost kako to funkcioniše,pokušaj 20 puta slanja različitih računa ,nijedan nije uspeo…. STA OSTAJE OSIM NARODE TREBA VEROVATI…. ONO STO VIDIS NEVIDIS….STO CUJES NECUJES….KAD CE DA SVANNEEEE..

  3. Sramota. Prave nas budalama s tim racunima. Navlace narod, a racune u 99 % dobijamoooo. A za tolike racune samo 10 stanova. Sto ne naprave da dobije nagradu njih 100000 ljudi ili vise. Bruka.

  4. Teška namestaljka samo Beograd i Vojvodina dobijaju i niko drugi.A presli na loto sistem koji je teska namestaljka.Sve u svemu leba i igara

  5. Da li je i ovo neka namestaljka kao sto je loto. Da li u ovoj drzavi ima nesto sto je stvarmo i da mogu gradjani da budu sigurni kad igraju neku igricu za nagradu. Ko ce da mi odgovori.

  6. Ponovicu nesto sto sam na nekom portalu vec komentarisala(sto ,naravno,ne cita niko od Malijevih saradnika).A to je 1) ovu nagradnu igru treba organizovati tako da se ODVOJE racuni iz Beograda i Vojvodine jer se vec UNAPRED ZNA da u 90 % slucajeva oni dobijaju.Mozda bi tako neko iz tolike centralne Srbije nekada dobio 2)umesto dva dvosobna stana-treba dati cetiri manja jednosobna 3) ako se vec na takav nacin organizuje ova „nagradna igra“(namerno ovo pisem pod navodnicima) -neka se organizuje tako da neko iz centralne Srbije ima priliku da dobije jedan ili dva mala stana u npr. u Nisu,Kragujevcu..jer svakako nema NIKAKVE SANSE DA STAN DOBIJE U BEOGRADU !!!

  7. Poslao 10430 racuna, al sam zaboravio da kontaktiran SNS stranku,tako di nista ..mozda se uclanim pa da vidimo u sledećem krugu..

  8. Moje detinjstvo su obeležile nagradne igre, Loto i Bingo. Rođen sam 2001. godine, a pored nagradnih igara i navedenih igara na sreću, moje detinjstvo su obeležili i rijaliti programi kao što su Farma i Veliki brat. Sada sam protiv nagradnih igara, igara na sreću i rijaliti programa. To su sve loše stvari za naš narod, a rijaliti programi loše utiču na najmlađe. Nema ničeg tu poučnog, ni zanimljivog. Inače, ne volim da učestvujem u nagradnim igrama i u igrama na sreću. Nikad me nećete videti da učestvujem u svemu što je loše, uključujući i rijaliti programe i pisanje poruka na njima ili učestvovanje u istom smeću kao što je Zadruga ili isto smeće, drugo pakovanje po imenu Elita. Pozdrav svima koji su protiv nagradnih igara, igara na sreću kao što su Loto i Bingo i rijaliti programa, isto kao i ja. Žalim one koji vole ove navedene stvari.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.