Jeremić: Srbiji su neophodne suštinske promene u ekonomiji i obrazovanju

Ostavite komentar


  1. Zašto te promene nisu sprovedene dok je njegova bivša stranka bila na vlasti?

  2. AUUU! Nije svet imun na „strucnjake“ raznih fela, narocito ne i „neprofitne“ organizacije. U uredjenim drzavama sa zna ko im je finansijer, a u Srbiji se to naslucuje. Svako sa malo politickog znanja, brzo iz ovoga diletantskog pogleda na svet moze zakljuciti da ovi „strucnjaci“ preferiraju RUSIJU! Ne znam ko je idabrao naslov, jer sam tekst sa obrazovanjem nema bas nikakve veze. Rad na daljinu je OPASAN! Ljudi gube socijalne kontakte, komunikaciju, empatiju i mogucnost uvida u rad drugih. Umesto razgovora i kolektiva nudi se izolacija i samoca. Rad na daljinu mora biti ogranicen na dva do tri dana nedeljno. Sto se demografije tice: „„Ljudski vek se dramatično produžava, a stopa rađanja se dramatično smanjuje. Taj trend se neće promeniti, jer je skupo imati decu, a medicina napreduje. Približavamo se vremenu u kojem će biti više starih nego mladih, što se već događa na nekim mestima u svetu“. Skupo je imati decu u bogatome svetu. Tamo gde se ona radjaju bez kontrole (zbor primirtivizma, neznanja, vrskih besmislica i sl.), broj dece se povecava. Kao posledicu imamo jacanje populizma. Ogroman broj siromasnih, neobrazovanih i nesrecnih stanoivnika nase planete VERUJE. U Boga i DIKTATORE!

  3. Da li je ovo neka šala? Pa šta je radila voja bivša stranka dok je bila na vlasti, pa si se sad setio posle 8 godina od silaska sa vlasti?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.