Jovanović: Šta tera Vučića i Brnabić da reinkarniraju projekat Jadar

Ostavite komentar


  1. Prodali dušu djavolu i Brnavicka i AV pa na sve načine pokušavaju i nasu. Bas rešili da cackaju medveda dok spava prvo sa epohalnom kradom i nanipulacijom glasackim listićima a sad sa Rio Tintom izgleda došlo vreme da se medved probudi. Dosta bre vise tog bezobrazluka. 66 god. imama ivicu na proteste taman me ubili

  2. Zasto Jovanovic prica o Rio Tintu. Zar Srbija nema strucnjake koji se bave litijumom i koji treba da govore o svemu tome pa i kopanju litijuma.

  3. Srbi.

    Prodače dedovinu, dupliraće im Vučić riotintovu cenu i – reseno!
    Videli se srpski rode,posle prodaje Kosova bez ikakbih posledica po vlast, dolazi na red i centralna srbija.

  4. @ Ras stručnjaci i akademici su rekli šta misle o tome još kad je Zorans Mihailović bila ministarka samo sto AV nije dao da se prikaže na RTSu Pinku Hrpiju, Prvoj pa zato je gro naroda neobavesten Bila je rasprava Srpdkoj akademiji nauka samo rezimski mediji sa nacionalnom frekfencijom ćutali. E u tome je problem ove zemlje sto istina nedopire do naroda samo ono što odgovara AVu to se cuje

  5. Najmanje 10 rezimskih televizija,dovode neke tzv.analiticare,vecina za novac,pricaju samo zelje Vucica.Zato ne mozete narode da cujete drugu stranu !

  6. Teraju ih pare koje su uzeli i koje tek treba da uzmu!!!Ni on a ni ona ne ce ziveti u Srbiji kad zglajznu s polozaja! Zato ih zabole mnogo ko ce gde i kako da rovari.Nesrecnici koji su prodali svoje za ,,dobre,,pare,potrosice to vecinom,za dve godine jer to ke vec vidjeno u nekim mestima! Kad im se to bude desilo bi ce najveci neprijatelji ava ,bate premijera i rio tinta.Nasa je nesteca sto je vecina takva da mora glavom kroz zid pa tek posle nekoliko puta da shvate ili ,ni tad!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.