Kako je propala Agrobanka

Ostavite komentar


  1. Nisam video da li ste negde spomenuli 17 mil. evra duga oproštenog FK Crvena Zvezda? Verovatno i ekser na kovčeg za ovu banku.

    1. Ovako su pljackane domace banke i zato su propale. Da li su odgovarali oni koji nikada nisu vratili kredite a koji su sluzili za licno bogacenje tzv. privrednika. Zato podrzavam dolazak stranih banaka koje a za domacim bankama ne zalim uopste, jer znam kako su poslovale i do 2000 te i posle 2000te.

      1. Tačno, dobro imamo i za leba,. no nije pomenut Perčevič, SPS je ovde najviše bio u šemi.

    1. Ne volim Vučića, ali ovo što si napisao ne odgovara ovom tekstu. Ovde su direktno DS i SPS, ruku pod ruku, učestvovali i unakazili ovu banku…

      1. Svi su umesani, konkretno oprost 17 miliona evra je zasluga ove garniture, gde je sudija koji je to dozvolio istovremeno predsednik nadzornog odbora fkcz. Knjiski primer sukoba interesa i nikom nista

    1. Pitajte i Božidara iz Nicolasa, kako to uzmeš kredit i nikada ne vratiš, firmu u stečaj oteraš pa otvoriš drugu i tako to ide…I nikom ništa…A kafana radi, nekretnine se izdaju.Dobar taj sarajevski ekonomski, svašta su tamo ovi podobni bosanci naučili…

  2. Има тога и код других банака.Добијете кредит од 200000 еура а као залог дате стан у центру… али банка уписује хипотеку Четвртог реда.!?

  3. Pomalo površno napisan članak. Vodite računa, svaka bivša državna banka je slučaj za sebe, nemojte ih trčati u isti koš, mnogo grešite.

  4. Dok je moj deda Zarko Sekulic ,koji je i stvorio Agrobanku,do zadnjeg dana na mestu direktora ,Agrobanka je uvek poslovala sa dobitkom.Kada je odlazio u penziju nije se slozio da Antonic bude direktor Agrobanke.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.