Kako se kreće kurs evra u Zaječaru, Nišu, Jagodini, Novom Sadu, Donjem Milanovcu, Novom Pazaru, Užicu, Kragujevcu, Subotici, Vranju i Šapcu

Ostavite komentar


  1. Prethodnih dana je srednji kurs NBS povećavan je konstantno, ali pomalo. Oko 50 para po danu. Ali uvek tako da bude manje uočljivo laiku. Npr. danas 117.6452, sutradan 117.6500, što je u praksi isti kurs (na 4tu decimalu). Onaj ko gleda dan unazad uvek vidi isti kurs, ali ako nije lenj da pogleda 10ak dana unazad, videće pomak sa 117.56 na 117.65. To nije velika devalvacija, ali ima jednosmernu konstantu. Na milione evra dnevnog obrta je ozbiljna brojka, a tek će da bude.

  2. Zašto ste iz naslova izbacili Majdanpek i napisali Donji Milanovac? Celo prepodne je pisalo Majdanpek!!!
    Dali nešto znate što građani Majdanpeka neznaju?
    Mogli ste da napiše

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.