Kapa star spemna da bude manjinski akcionar Kraša

Ostavite komentar


  1. Nisu hteli da ih otkupi neko ko se obogatio mešetareći u Rusiji otkupljivanjem sirovina propalih fabrika celuloze.

    1. No više vole da ih otkupi švercer mesa iz Hercegbosne za manju sumu kuna jer ostatak do Kapine ponude premostiće nacionalnim ponosom.

  2. S obzirom da su u ovom regionu svi biznismeni povezani, a samo se narod glođe jer je zatucan i slep kod očiju (isti narod samo jedni katolici a drugi pravoslavci, a treći muslimani) koja je verovatno ća da se zapravo nije dogodilo sledeće: Šaranović sa braćom Pivac dogovorio da izvrši pritisak na akcionare. Krenuo da kupuje, a skupština brže bolje prodala većinski udeo braći Pivac po ceni 3-4 puta nižoj od realne, sve kao u strahu da strašni Srbin ne postane vlasnik Kraša? Praktično su vlasnici Kraša gadno namagarčeni jer su svoje akcije dale debelo ispod cene i jedino su dobro prošli oni koji su akcije prodali Šaranoviću za 3-4 puta višu cenu. A u javnosti se sad Hrvati busaju kako su spasili da Kraš padne u srpske ruke… Čemer i jad savremenog Balkana…

    1. …mozda krenem u bojkot secera… ? Kao mali potrosac,konditorske industrije,jedva cekam akciju u obliznjoj samoposluzi…i samo prodjem pored- akcijske cene…!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.