Kirije za lokale u Nišu vrtoglavo padaju, zakup i bez nadoknade

Ostavite komentar


  1. Ekonomski tigar. Zlatno doba Srbije… Drugi grad po veličini u Srbiji. Možemo da zamišljamo samo kako su i koliko oronula i osiromašila mesta u manjim gradovima u zlatnom dobu.

  2. Predlažem da istraživačko novinarstvo, u ovo digitalno doba, dođe do podatka koliko EPS i RTS od vlasnika lokala u Srbiji godišnje naplati svoje usluge, računajući samo u mesecima kada ne potroše ni jedan kW struje (pre i tokom pandemije virusa). Osim sa ovim podatkom, da srpsku javnost obavesti i sa postojećim uslovima za isključenje i ponovno uključenje brojila na elektro mrežu.

  3. U Nisi od Trosarine do centra desetak ( oko 3 km) kladionica i malo vise radnji polovnih (nosene) stvari .Inace rafi se o centru grada.

  4. Vremena su teska usled pandemije , svi su na gubitku pa i sama drzava najgore je za one koje je zahvatio virus u vecoj kolicini koji ocigledno trazi najtananija mesta u organizmu napadajuci bas takva mesta , ne znam kako ide politicarima u ekonomskom smislu , ali zadovoljna sam sto je dokazano a sto sam davnih dana tvrdila da i kucni ljubimci mogu da obole od kov19 i da mogu da prenesu virus,sto je dokazano pre neki dan.
    Ali sto kazu I to ce proci kao i svo zlo koje prolazi , zato je ipak vakcina nekakav spas , uostalom Izrael s emoze posmatrati kao eksperiment sa vakcinisanim ljudima , mada se njihove vakcinu razlikuju od nasih , kod njih je uglavnom primenjivana jedna ili dve vrste vakcina koje su napravljenje po novom modelu koji je ispitivan svega 18 meseci pre primene na zivim ljudima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.