Ko je kriv za Žeželjev most: Bojan Pajtić, klima ili Zorana Mihajlović

Ministarstvo optužuje prethodnu vlast za neplaćanje računa izvođaču, a za svoje kašnjenje krivi visok vodostaj * Prethodna demokratska vlast se pita kako vodostaj može biti opravdanje sada, a ne može u vreme dok su oni rukovodili projektom * Malenković: Sve račune smo plaćali uredno
Kašnjenje u izgradnji novosadskog mosta vlasti objašnjavaju najrazličitijim razlozima

Ostavite komentar


  1. Visokog vodostaja nije bilo unazad deset ( 10 ) godina, tako da priča o visokom vodostaju ne pije vodu. Sve ostalo je bajka. Geda je most koji i dan danas stoji podigao uz pomoć Mostogradnje za godinu dana. Just for the record !

  2. Sta tu nije jasno.Kise u Austriji i Nemackoj su tacno pocele kad i nova vlada.U isto vreme nama susa pobila useve pa BDP slepuje.Al sledece godine ce sve drugacije biti.Jos samo da zbog ove grdnje neba Ilija Gromovnik ne progovori na rezanju masnice.

  3. Мост Бошка Перошевића, чије име се негде загубило па га зову само монтажно-демонтажни мост, био је изграђен за нешто мање од годину дана после рушења Жежељевог моста у НАТО агресији. Тиме смо показали да је слободна земља у стању да се развија брже и боље него оне које су своју слободу изгубиле, чак и ако добијају кредите и "донације" и ако им се аплаудира. Међутим, тиме смо постали лош пример који је требало уништити, што се и догодило октобарским пучем у режији НАТО, непуна четири месеца након пуштања моста у саобраћај.

  4. Izgradnja mosta je valjda poverena stručnjacima za gradnju na rekama. Nema šta da se pravdaju nepovoljnim hidrološkim uslovima, imaju opremu i treba da rade. Ostali deo pričeje obično političko prepucavanje. I na kraju: ovo nije Žeželjev most, nego obična čelična kopija tog betonskog „monstruma“ koji su tri dana rušili i nisu srušili, nego ssmo oštetili.

  5. Naprednjaci vladaju već pet godina, i stalno se vade na predhodnu vlast,jer su nesposobnjakovići, nestručni, a predhodni su krali, a ovi em kradu em neznaju da rade, i stalno nekog okrivljuju za svoju nsposobnost.

  6. Krivi su naravno Slobodan Milosevic i cela ta bulumenta od kojih je dobar deo i sada na vlasti.Mi smo Zezeljev most imali i da nije bilo tih degenerika i njihove sumanute politike imali bi ga i dalje i nista ne bi moralo da se zida.

  7. Sto pre naci zemlju u okruzenju gde se kasni jos vise, osuditi opoziciju zbog pravljenja lose klime za poslovanje, prebaciti temu na Kosovo….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.