Ko su Slovenci koji su kupili 4.000 hektara u Banatu?

Tvorci čuvene igrice Talking Tom baviće se organskom poljoprivredom u Vojvodini

Ostavite komentar


  1. Baš me interesuje kako će se boriti protiv korova i štetočina. Nema radne snage, a nema ni kvalitetnih dozvoljenih preparata.

  2. Ništa pametnije i ne može ti pasti na pamet jer tako i razmišljaš,živiš….

  3. Podržavam, ipak me brine zagađenje na tom delu, kad krene fabrika guma u Zr biće veselo, organska proizvodnja pored takve čudovišne fabrike? Da li je to uopšte moguće?

  4. Lepa vest! Mozda ce I neko u Srbiji, po ugledu poceti ozbiljnije da razmislja o proizvodnji hrane.

  5. kakva organska! ovaj iz čipurića rasprodaje dedovinu nasleđenu u srbiji za vreme otomana i tu se planira reciklažni centar za „west balkan“.

  6. U Srbiji govore o korovu , zato sto nigde ne idu da vide , koliko je tehnika napredovala u Evropi . Slovenci su radni ljudi i disciplinovani , nadam se da ce uspeti . U Srbiji ima radne snage , samo je moras platiti .

  7. Nista oni ne rade, posle 1000 godina obrade ritske zemlje sad ce IT stručnjaci da rade zemlju. Da nam djedovi ustanu sve bi nas….

  8. A za radnu snagu se ne brinite uvozimo je iz afrike i azije tako da ako mislimo da imamo nesto svoje e pa vise nemamo i nikada imati necemo

  9. Jasno je o čemu se radi ovde.Čekaju legalizaciju vutre i kreće Jovanjica 2.0.
    Mlatiće pare Slovenci kao Tajson što radi. Ipak svaka čast, treba im sve dati da vode pošto od seljačke nacije tu nema leba. Naš narod je dobar samo da radi za zapadnjake.

  10. Pravili igricu kojom su zamajavali ljude, sada prave organsku hranu po uzoru na nemce, a sve to u srbiji, na srpskoj zemlji i ministar ih reklamira…

  11. Od tog posla nema nista. Zivi bili po videli. Kao sto nas Arapi uce u PKBeu kako se radi zemlja. Najgore u zivotu je kad blesav uci pametnog

  12. Komentatori u Danasu su čudni ljudi. Nikad im ništa ne valja. Ako je zemlja u korivu, ne valja. Ako zemlju obrađuju naši poljoprivrednici, ne valja jer ih država vara. Ako zemlju obrađuju Slovenci, ne valja jer nas eksploatišu. Je l ima neka opcija koja bi u bilo kom pogledu bila pozitivna? Nema. Nema više Jugoslavije ,a čitaoci Danasa bi da žive u Jugoslaviji. Ne znam šta da radimo?

  13. Daj bože! Samo ne znam kako će proizvoditi organsku hranu u zatrovanom i uništenom okruženju. A Zrenjanin i Linglong? Da ne pominjemo dalje; Rio Tinto i ostale zlotvorske projekte…

  14. Banat je podložan sušama. Sa kojom vodom će da zalivaju. Podzemne vode u Banatu su pune arsena i mangana. O zagađenim površinskim vodama neću ni da pričam.

  15. Zašto niste ponudili našim poljoprivrednicima !? Ministar Branislav nedimović nema nikakve školske spreme za obavljanje delatnosti poslova u poljoprivredi !! Interesuje nas ; ko će obavljati poslove zemlje , koliko ste uzeli miliona evra za zemlju u Banatu , koju ste uzimali na prevaru od našeg naroda koji se bave poljoprivredom !!?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.