Ko sve ima pravo na povlašćenu kartu gradskog prevoza?

Ostavite komentar


  1. I trudnice da vam placaju prevoz? Imale su ranije u busplusu i oduvek, besplatan prevoz, a sad biste 1000 da uzimate od buducih majki. Sramota!

  2. Od 19.000 din penzije 1.000 za prevoz? Šta je sa obećanjima o besplatnom prevozu?

  3. Čekaj malo, ja sam kao trudnica izvadila bus plus koji mi je besplatan do termina porođaja, a sada mi kažete da moram da izvadim novu karticu i da platim 1000 dinara mesečno? Koga vi bre zezate?

  4. Ovom promenom karti gradskog prevoza problem je svima starisne dobi, nije Sapicu tu je velika lova u igri u korist doticnog. Sramota sta radis???

  5. Moje dete,inače srednjoškolac vukovac,plaća mesečnu markicu 4600 din i 200 peronsku lasti.

  6. Ja sam u invalidskoj penziji i imam MS,do sada je karta bila besplatna,personalizovama,a sada treba da placam?!?!?! Super ti je „sistem naplate“.Bas ti HVALA

  7. Veoma loši potezi . Pogrešni ljudi na važnim pozicijama. Vi zaista ne znate kad je dosta. Prestanite sa provokacijama javnosti. Osmislite pa prezentujte, a ne ovako haotično.

  8. Za osobe starije od 65 godina nemojte nepotrebno praviti posao izdavanja karate, dovoljna je liana karta.

  9. A odakle nezaposlenima pare za prevoz?
    Ako je noću prevoz besplatan, najbolje noću da se vozimo po gradu i tražimo posao?!

  10. Весна Гаџић расељено лице са привременим боравком у Београду kaže:

    Којој категорији припадају расељена лица који су на евиденцији службе запошљавања која имају статус запосленог лица и примају месечну надокнаду од 8500 динара. Дал ми постојимо у овом правном систему?

  11. Dali državljani Srbije imaju prava na popust gradskog prevoza i na penzionersku karticu ako imaju stranu penziju do 700€ i žive u Srbiji i imaju kuću hval

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.