Koji su zahtevi poljoprivrednika koji su blokirali pola Srbije?

Ostavite komentar


  1. Poloprivredici ne trea da zaborave koliko je država već učinila za njih

  2. Poljoprivrednici ne trea da zaborave koliko je Vučić već učinio u njihovu korist

  3. Да повећа субвенцију за млечне краве, хоће да разједини сељаке шрајкаче који блокирају путеве. Завади па владај а Срби увек наседају.

  4. Nadam se da će poljoprivrednici biti zahvalni na pomoći od strane države

  5. Koje „pola Srbije“? Pa kod nas nema nikakvih protesta. Zašto lažete?

  6. Rade od 3-4 meseca godišnje, zarađuju milionske iznose i opet su nezadovoljni.

  7. Само напред пољопривредници треба да стане цела Србија не одустајте од својих захтева

  8. Ako je litar mleka oko 150 a njima se plaća 40 din punomasno koje iskoriste koliko puta da li je realno da podržavate ovaj režim? Te krave trebaju nešto da jedu… seljak zaradu nema a radi po ceo dan

  9. Svi ovi koji pišu da država dovoljno ulaže u poljoprivredu treba da odu na selo i da rade za iste ove poljoprivrednike. Hvala na pažnji.

  10. Kad cujem komentare ovih sto veze nemaju sa poljoprivrednom,vucic učinio ovo učinio ono. Istina je da je smanjio subvencije cim je dosa na vlast ,istina je da je dozvolio tajkunima da otkupljuju robu po mizernim cenama od seljaka(a ovi mu to vraćaju plaćanjem sendvicara,autobusa izbora..). Tražimo samo ono sto imaju seljaci u Rumuniji,Makarskoj…a ne neke nenormalne uslove, kad mogu oni da pomognu svom seljaku a nisu lideri na Balkanu valjda moze i Vucic koji se hvali na sva usta. Svi vide samo traktore sa kojima smo dosli a svi su uzeti na dugogodišnje kredite,a mnogi su ih izgubili jer nisu mogli da plate kredit. A i za one neuputne na njivi se radi od februara do novembra od jutra do mraka a ne tri četiri meseca,tako se radi samo na Pinku a mi krvavo zaradjujemo svoj dinar.

  11. Nadam se da će poljoprivrednici na put i 26. pa da ekskurzije do Bg nikad ne stignu!

  12. Nama nije još isplaćena ni subvencija za suncokret od prošle godine, Kovid davanja za krave, itd

  13. Ne shvatam, zašto se poljoprivrednici ne organizuju u zadruge i obezbede npr. dovoz mleka do krajnjih potrošača. Mislim da će svako od tih krajnjih potrošača biti radostan ako za 100-110 dinara dobije punomasno mleko. Na dobitku će biti i poljoprivrednici (jer će dobiti više novca za svoj proizvod) i krajnji potrošači (jer će morati da plate manje, tj. ostaće im više novca), a u krajnjoj liniji i država (jer će od tog viška novca i poljoprivrednici i krajnji potrošači kupovati nešto na što će platiti PDV, a možda i akcize).

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.