Kojom trasom do Crne Gore

Nedoumice oko izgradnje budućeg auto-puta K-11, od Preljine do Boljara

Ostavite komentar


  1. Da li se razmišlja o pešterskoj visoravni u toku zime. Pa ko će taj auto put da održava. Postoje li alternativni putevi uz auto put na pešterskom pravcu, naravno ne. Kakve su to priče o razvoju peštera zahvaljujući prolaskom auto puta. Treba dati jaku podršku trasi koja bi išla preko Zlatibora

  2. Lako je bilo po ravnici, sad je doslo ono pravo. Planincine. Tako je to kad svako vuce sebi a ne gleda se najcelishodnije resenje. Zlatibor i Zlatar su vec dobro povezani sa Crnom Gorom, bacanje para da se duplira put. Pester je previsoko. Najnormalniju trasu za Crnu Goru je napravila priroda – Drina. Drinska magistrala je najkraca veza, bez tunela i vijadukta. Zove se magistrala ali je nikakav put, pa bi autoput bio nova krv za pravu zapadnu Srbiju. Sto se tice Mokre Gore, zagovornici toga neka se odluce za aerodrom, bolje ce biti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.