Koliko bi maksimalno moglo da košta gorivo u Srbiji?

Ostavite komentar

  1. Nema krize! Ako u Nemačkoj ide do 3e, ni kod nas neće biti mnogo jeftinije.
    Inflacija će nas pojesti.

  2. Ako nema bitnijih stvari, ne treba se buniti ni za gorivo.
    Je li cena goriva bitnija od korumpiranosti na svim nivoima i države u sprezi sa mafijom? Od Savamale, rampe u Doljevcu, MHE, Rio Tinta, zastrašivanja i pokušaja ubistva novinara, doktora plagijajatora…?

  3. Neka bude 5 evra!!! Ne može niko više da ide nigde peške?!?! Svi se pogospodili a kukaju za cenu goriva.

  4. Mene veoma zanima na kojim tačno pumpama može da se sipa gorivo po ovim cenama, s obzirom da sam pre 10 dana plaćao 223 din za dizel. Ako su navedene cene maksimalne, kako je moguće da IGDE gorivo košta više od propisane cene?!

  5. Znaci u martu kad je barel bio 130$ dizel je bilo 179rsd, a sad barel oko 113$, a cena dizel 212rsd

  6. Ma sta je 245 din. Za nas srbe, mi mozemo da platimo i 300 din. Imamo veliki prosek plate cak 32000din. Koliki je i minimalac, ali ako radimo na dva mesta za minimalac, ili ako radimo dnevno 20 sati, platicemo mi to, i struju i sve ostalo, samo vi u vrhu tesko vama sa malim platama, ali sreca vasa sto nista i ne placate, zato vama nije skupo, zato imamo manje cene od svih kako vi pricajte. Mi smo mocni, jaki, a sirotinja radi i po 20 sati da prezivi.

Ostavite komentar

Ekonomija

Naslovna strana

23. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.