Koliko će nas koštati grejanje naredne zime?

Zabrana izvoza će oboriti cenu peleta samo ako bude dovoljno sirovina za fabrike

Ostavite komentar


  1. Koštaće kao sv.Petra kajgana (ako mi svemoćna srpska vrkva ne zameri).

  2. Zar gas nije ekološko rešenje!?
    Nemoj da vas čuje ekolog ćuta, odma će da dođe ispred vaše kuće na protest.

  3. Pelet sam kupovao prošle godine po ceni od 21.000, a sada 41.000. Da li je to povećanje od 60%?

  4. Ta peći su najjeftiniji. Trosoban stan ako se podeli na 12 meseci je bilo 6000 a ako poskupi 10000 i to mnogo toplije od centralnog. Uživanje i ove zime.

  5. „Zabrana izvoza će oboriti cenu peleta“, kada je u Srbiji nešto pojeftinilo,posle ovolikog poskupljenja?Do kada ćemo slušati priče za malu decu,porasli smo i ostareli…..

  6. Svi sa peleta,drva i uglja prelaze na struju. Jedva cekam da nestane struje u decembru pa da ne bude razlike izmedju kuce i ulice.

  7. Sve ratne profitere treba strpati u zatvor, sram vas bilo bogatite se u teska vremena. Stidite se!

  8. Prava je laz da je kubik drva 9000 dinara ,cena se krece od
    10500-11000 hiljada .Drva mozes dobiti samo pod uslovom prodavca ,samo cepana koje cepaju sa nabacane gomile u kamion,tako dati platis 5m3, a dobijes oko 4m3 .Pa kad sumu koju si dao za5m3,podelis sa kubicima koje si dobio,ispada da si kubik platio 13750 dinara.Tako se drzava brine o sirotinji koja se vecinom greje na drva,dok se lopovi bogate. Za njih nema zime, jer im to drzava precutno obezbedjuje

Ostavite komentar


Ekonomija

Treća konferencija "InterConnect 2024" 17. i 18. aprila 10

Treća konferencija „InterConnect 2024“ 17. i 18. aprila

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je danas domaće i firme iz regiona da se prijave za treću konferenciju "InterConnect 2024", koja se 17. i 18. aprila održava u Beogradu, a na kojoj će 17 kompanija iz Nemačke, Slovenije, Švedske i Bosne i Hercegovine tražiti dobavlječe koji dolaze pre svega iz sektora metaloprerađivačke industrije, industrije gume i plastike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.