Koliko je poskupeo ogrev u Novom Pazaru, Zrenjaninu, Subotici, Zaječaru, Vranju, Nišu, Jagodini, Užicu i Šapcu

Ostavite komentar


  1. Kad bi se promenila vlast srpski seljak bi to pozdravio vraćanjem cena na prošlogodišnji nivo. Srpski seljak je poznat po svojoj dobroj duši i mudrim odlukama, i nije sklon „zavrtanju“ svojih sunarodnika.

  2. Pelet je prošle godine,u ovo vreme bio 160 evra.Metar drva sada košta 8000 din.

  3. Joj živote ! kuda vodi ovaj svet….jadni penzioneri sa 16.000hiljda penzije?? Bolje kupiti

  4. Joj živote ! kuda vodi ovaj svet….jadni penzioneri sa 16.000hiljda penzije?? Bolje kupiti u pogrebnoj večitu kućicu,tamo ce nam biti toplje…bitno je da u ovoj državi žive samo bizmismeni i rade šta hoce sa narodom…naravmo i vlast u državi…

  5. Anna džabe kukaš. Nisu svi penzioneri isti. Pitaj za mišljenje Beogradske i Novosadske penzionere. Oni smaraju da je odlično, da je vlast super, i vozikaju se „Sokolom“ 200 na sat, i ne razmišljaju o grejanju! Njima će poveće penzije redovno stizati i dalje, a stanovi će im biti svakako topli na zimu! Seljaci u ovoj državi nikog ne zanimaju!

  6. Strasno je sto vecina tih prodavaca krade privatnu sumu a nikom ne odgovaraju.Imamo privatnu sumu na Belom kamenu kod Prokuplja sve su nam pokrali.Prijavili smo policiji ali nista .

  7. Zamislite da u srbiji politicari primaju minimalac kako bi narod ziveo lepo

  8. Cena ogrevnog drveta: bukva, cer i hrast (oblice i cepke) u Čurugu, Opština Žabalj iznosi 9.000 dinara po kubiku. Mesto prodaje: Bokan d.o.o. ( Braća Drinić) i Stovarište ‘Vujkov’.

  9. Gde je tu drzava da spreci i regulise toliko veliko poskupljenje ogreva ,svih vrsta ????

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.