Koliko vredi kompanija Tesla Ilona Maska

Tesla vrednija od Tojote, Folksvagena, GM-a i Forda zajedno. Zašto?

Ostavite komentar


  1. Sto je babi milo to joj se i snilo, firma vredi onoliko na Berzi za koliko bi se nasao neko da je kupi pod uslovom da nema malverzacija odnosno da iza kupovine ne stoji drzava a pod laznim imenom nekog kupca.
    Imam utisak da oni iza neke nevidljive zavese imaju nekvu vrstu socijalizma a svetu predstavljaju kao kapitalizam.
    Ovaj Ilion Mask to bi vam isto bilo kao kada bi Zeljko Mitrovic, neka me izvini sto njega uzimam za primer ali da bi jasnije bilo obajsnjeno , proizvodio rakete bajagi o svom trosku a iza toga tajno stoje svi vojni istrazivacki centri , svi institutikoji rade na tom projektu i na kraju bajagi Zeljko najbogatiji PRIVATNIK koji ce osvojiti Mars , licno njegovo parce Marsa , a kako to naravno nije tacno…………… , zato treba vec sada o vlasnickom udelu prilikom osvajanja Marsa treba da se donesu ovozemaljski zakoni, da ne bi zapalo NISTA i Rusima i Kinezima ili Indijcima iako bi dosli gore jer nisu „PRIVATNICI“.
    Uostalom da li je poznato da se vec napravio u svetu zakon o osvajanju bilo cega u vasioni kao i o vlasnickim udelima osvajaca?.

  2. Stvarno mi na ovu predstojeću ekonomsku krizu u srbiji zbog “ virusa “ i generalno na sve probleme u mojoj zemlji jako zvone j..a koliko vredi firma tamo nekog sataniste…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.