Koridori: Grade se galerija i nasip

Ostavite komentar


  1. Bilo bi pametnije da se malo ‘stalo na loptu’ i razmotrio ceo domen problema i, uz konsultacju sa originalnim projektantima i drugim, ali pravim ekspertima, pronašlo i pravo rešenje. Greške se dešavaju na svakom projektu, ali uporne greške – samo tamo gde se uporno izbegava otvorena i iskrena konsultacija sa strukom. Ne treba zanemariti ni katastrofalnio i kažnjivo odsustvo osnovnih principa (e.g. dozvola) i površni nadzor, što je prvo što treba ispraviti. Bez pravog zaokreta u načinu na koji se gradi taj put, stalno uveravanje da je sve pod kontrolom i da će autoput biti završen u roku i da će biti siguran, neće ubediti nikoga da je ‘ sve u redu’, Naprotiv; što nas više ubedjuju, sve smo nespokojniji.

  2. Čuj ovi: izvide se radovi na raščišćavanju terena…Izvode sebradovi…koji jezik , koje misli…Kad srušiš nešto pa čistiš ne izvodiš radove …
    Na primer , razbijem čašu i počnem da skupljam krhotine , žena pita, šta to bi…a ja kažem , ženo pusti me sad, baš izvodim radove na sanaciji terena…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.