Kostić: MK plaća 100 miliona evra godišnje za poreze

Ostavite komentar


  1. Dakle, organizatori skupa su slagali javnost da će na njemu učestvovati Vučić? Nije im to prva, ni jedina laž.

  2. i Alfa banka radi nego ciji je posao da istrazi placanje reketa radi kupovine slobode i trzisne pozicije Kosticu i kako to svi vi finansijski esperti ne sirite biznis u Evropskoj uniji gde zaista postoji vladavina prava ili bar u vecoj meri nego na Balkanu vec se cvrsto drzite Ukrajine,Srbije ,Crne Gore…

  3. Uz ovaj naslov i reklamu M. Kostica, treba dodati i koristim besplatno resurse drzave Srbije decenijama i to ima vrednost od preko 10 milijardi evra na godisnjem nivou, pa tako ivuh 100 miliona (ako je uopste tacan podatak) predstavlja mrvicu koju vracam u budzet. Ali dobro, sigurno mnogui politicari imaju mngoo vece naknade od mog „rada“, pa je tako moguce da u 2018. godini, mi i dalje zivimo u komunizmu tj. da nismo sproveli tranziciju, vec smo se samo tranziciono „nasminkali“. I dalje vladaju monopoli.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.