Kragujevac: Šikaniranje radnika u Malim Pčelicama, tvrde sindikalci

Ostavite komentar


  1. Taj direktor je pravi zlostavljac. Ima vise tuzbi protiv njega, ali ga stiti partija. Preti sa opasnim momcima.

  2. Vladica Stanojević je u urbanu sredinu kakva je Kragujevac a posebno ugledni Zavod koji je projektovan i izgradjen po ugledu na svetske centre tog tipa ( izgradjen 60tih godina prošlog veka) uneo kić i primitivizam u svakom njegovom segmentu. Takodje i pored toga što se radi o javnoj ustanovi u kojoj su smeštena lica različitih konfesija on je sagradio Crkvu za pravoslavne vernike. Kao pravoslavcu godi mi izgradnja svakog novog pravoslavnog hrama, ali kako se radi o parceli Zavoda koji je ogradjen i u kojem su smeštena lica sa cele teritorije Srbije to je gruba greška za koju bi svuda u EVROPI dobio otkaz a ne pohvale. Molitvene prostorije su bile sasvim primerene. Ta crkva uz to neprimerenog izgleda uradjena od drvenih oblica i pokrivena šindrom kao da je na planini a u stvari nalazi se u modernom gradskom kompleksu objekata socijalne zaštite, čime je trajno narušen ceo ambijent Zavoda. Inače naravno radi se o kladru SNS koji čak i nije iz Kragujevca što se da videti po uredjenju Doma u zadnjih 10 godina a i po njegovim nastupima u kojima nivo takve ustanove takodje degradira sa svakom izgovorenom rečenicom.Taj Zavod je bio domaćinski vodjen samo kada ga je vodio pokojni dr Slobodan Marković.

  3. Vladica je ogrezo u kriminalu. To svi u firmi znaju. Zaradio je preko 1 milio evra za poslednjih 4 godine. Svaka javna nabavka je namestena. To svi znaju. Od vikendice na zlatiboru koju je napravljena od materjala od crkve. Gradjevinskih radova. Advokatskih usluga…. kupovine hrane i lekova. Placeni kopaobik zeni 5 dana o trosku zavoda zasta je i ministar poslao prosle nedelje kontrolu. Sikaniranja nas zaposlenih…. a pojedini sindikalci su mu bili glavna podrska dok je neke od nas u falsifikovanim procesima otpustao. Ali posvadjali se oko tala. Napravio vladica svoj sindikat o doveo rodjaka za sefa

  4. Zasto s3 direktor brani recima koje nemaju veze s kontekstom…ovde se prica o sikaniranju i zastrasivanju radnika

  5. Eh,direktore bruko naša,nismo znali šta zna tvoja pokvarena mašta.Nismo znali, a ni prepoznali da u tituli lekara,leži jedna šuplja usijana glava.Sve savete i zla dela,dele vam vaše i po vama namudrije glave,što školske diplome i profesionalnu slavu stekoše zahvaljujući vašem dugačkom rukavu.Ali ,ako,neka bude tako,i sve dok u ime ovih mučenika mukotrpno se provodite o trošku države,i Bogom zakljinjete shvatite jedno,da imate dete.Tako ali ne zadugo jednog dana,pored svih nas i još hiljadu štićenika,STIDEĆE se vašeg lika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.