Kragujevac uskoro zaduženiji za 600 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Kad lokalna samouprava u Kragujevcu podržava HULIGANE koji sprejom farbaju SOLITERE u centru grada i to nazivaju KULTUROM, ne treba se čuditi što nemilice troše pare gradjana i zadužuju se , i što GASE javna preduzeća zbog svoje sopstvene nesposobnosti da dovedu INVESTITORE !!!

  2. Srbija proteklih godina beleži zaista istrijske rezultate . Osim što nam nikad veće plate i penzije nisu bile, nikad veće ni rupe u budzetu , kao i rupe na putevima , nikad veće registracoje kola , potrošačke korpe itd. Pa i vodja je najveći pa sve mora da bude uskladjeno naspram njega i neznam odakle sad tolka briga što je ovde država bankrotirala, a ovamo pričate kako finansie sredjene ,dinar nikad jači skinut sa vijagre, a kod mene nikad manji. Ej bre vas iz Danasa treba ugasiti pa vi ste bre remetilački faktor u Srbiji. Dražo sram Vas bilo a taman sam rešio da mi danas dan bude prema guberu,kad me Vi obavestiste da ću ja da se zadužim a ja pojma nemam.

  3. Narod srbije je lenj, niko ne voli da radi i malo se novog prihoda stvara, pa moraju da uzimaju zajmove kako bi preživeli. To je vrlo prosto.

  4. A grad i dalje vodi vrli Nikolic, junior kao da se nista ne desava! A dr.Dukic Dejanovic/SPS cak odgovara za neki dan na Facebooku! Ne znam samo sta ima jos da kaze pored ovakvog sunovrata cetvrtog po velicini grada drzave Srbije! A braca na Univerzitetu u Kragujevcu se otimaju o rektorsko mesto i pljuju jedan na drugoga. Sta je uopste jos ostalo od srpskog morala? Sramota da Kragujevcani nisu u stanju da pociste taj sljam i glasaju za neke ljude koji jos zanju sta je cast i postenje!

  5. Крагујевац је предводио некадашњи Градоначелник Верољуб Стевановић који је презадужио град Крагујевац,на тај начин што су не наменски трошена буџетска средства.То је свима познато,он је оставио катастрофално стање у буџету града.После њега је стигао несрећни радонир који хоће ,али једноставно незна и не може да извади град остављен са толиким буџетским дефицитом.Крагујевцу треба нека нова особа која може да исчупа град из буле,али мора бити ванстраначкам личност,никако партијски послушник.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.