KRIK: Stanko Subotić od koncesije aerodroma zaradio 47 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Pa ne zaradi samo on.Zarade valjda nesto I partneri koji su mu to omogucili, po logici ja nemam nista, nikakav racun, ali u svako doba imam ‘ pomoc prijatelja ‘.

  2. Kako to da S.Subotić poseduje zemlju oko aerodroma??? Ne verujem da nije znao šta će sa parama, pa hajde da kupi neku zemlju? I to baš pored aerodroma!! Neko mu je rekao gde da kupi. Bilo bi interesantno videti, kada je kupio tu zemlju, od koga i ko mu je „šapnuo“??!!

    1. Da će se aerordrom proširiti u nekom trenutku, znao je svako kome je IQ veći od 90. Nije to neki novi autoput, za koji se nije znalo da će se praviti, pa mu je neko rekao. Ovo je zemljište uz aerodrom i normalno je da će se aerodrom širiti tu, sigurno neće novu pistu graditi u Mladenovcu. Ko mu je prodao, za koliko i da li je možda bio primoran na to, to je pravo pitanje.

  3. Tipicna EU korupcija, zvana konsalting, projektmenadzment, lobiranje.
    Dakle uobicajeno europsko poslovanje

    1. Ovaj izraz „kontraverzni bisnismen je naš izum.
      Inače,svuda u svetu se kaže:lopov,prevarant ili secikesa.

  4. isto je urađeno prilikom kupovine Delta maksija od strane Belgijanaca. Stari recept, isti igrači. Dok se raja zabavlja koronom, ekipa radi posao. U to vreme su bile druge zabave – kosovo i sl…

    1. Zato se Kosovo neće rešiti dok im baš ne zavrnu uši.Treba da je uvek pri ruci.Vekovno ognjište, srce, identitet, raja se uvek pali na to.A vlastodršci znaju i rade šta hiće.

  5. Eto vam odgovori na sve neresene afere i pitanja u Srbiji. U sve je upleten medjunarodni faktor tj. korumpirani pojedinci iz EU i njihovi licni interesi. Srbija im odgovara bas ovakva kakva jeste,da ostvaruju svoje prljave planove. Za ovakva dela u EU bi zavrsili na robiji. Srbija evropski eldorado kriminala i korupcije.

  6. Doticni Cane Subotic svercom je stekako imperiju za vreme Milosevica devedesetih, potom je istu ojacao za vreme Dos-a,takodje sumnjivim poslovima(npr.Vecernje novosti), a sada u Vuceicevo doba tu imperiju siri i uvecava i jos ga nase pravosudje oslobadja odgovornosti u postupcima koji se vode. Pritom, Subotic nije poslovni genije ili sjajan ekonomista, vec se bogatio i jacao „u prisustvu vlasti“, iako su se iste menjale! Ocito je da neko stoji iza njega (tipujem na neku stranu sluzbu ciji je on izvodjac radova) i tek kada on/oni budu van svih interesnih tokova i moci u Srbiji imacemo nekorumpiranu drzavu. Znaci, nikad!

  7. Ovi kad odu sa vlasti saznanje koliko su nas ostetili bice jako bolno,mozda i najtezi trenutak u istoriji Srbije.

  8. Tri osnovna preduslova za efektivno funkcionisanje demokratije su institucije, jaka opozicija i slobodna štampa. Srbija ne ispunjava ni jedan od gornjih preduslova. Umesto njih ona ima Vođu, koji se pored brojnih ‘naj epiteta’, bez konkurencije kvlifikuje za najbeskrupuloznijeg manipulatora corona vakcina u političke svrhe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.