Krkobabić: I crkva će pomoći razvoju zadruga

Ministar regionalnog razvoja susreo se sa patrijarhom Irinejem

Ostavite komentar


  1. Ja mislim , da nas seljake , jedino može spasiti Krkobabić , kao i penzionere ovdašnje !! Daleko mu lepa kuća.

  2. Hoće li se popovi od danas moliti bogu i igrati dodole da padne kiša? Patrijaršija i zadrugarstvo!? Au majko mila koji likovi.

  3. Crkva ima po njenom priznanju 140 miiona eura obrta godisnje.Porez ne placa drzavi zakon ne vazi za njene igrace npr slucaj vladike kacavande itd.Kako te nije stid Krkoni i dao bog i naredio sva primanja ljekarima davao.Sina si uvalio u politiku kao Patrijaj Miroslav Gavrilovic svoga sina postavio za sefa financija tj tog istog obrta od 140 miliona eura bez poreza.

  4. Drago mi je da ovaj pogrebnik srpskih penzionera i veliki „zaštitnik“njihovih prava,čvrsto sarađuje sa Crkvom,jer svima nama ni Bog ne može da pomogne dok ovakvi „vladaju“!

  5. Kad ovu individuu vidim ili cujem, bude mi muka. Zar je moguce da ovaj nekog zastupa (stranacki)? Kakva je to grupa zvana PUPS, i da li tu uopste ima clanova , osim Glavnog odvora, ili kako se vec zove? Sin ovog lika je u Privrednu komoru Srbije stigao direktno sa jednog od onih Sega/Mega univerziteta, i u trecoj deceniji vec je visoko pozicioniran (sposoban). Njegov mudri otac u Posti ostavio neku strucnjakinju koja ocito neuka jer su radnici Poste strajkovali, sto je cudo, a on uci seljake kako ce da se obogate. Jadno.

  6. Informacije radi, na konto komenatara. Crkva raspolaze tj. u svom vlasnistvu ima ogromnu obradivu povrsinu poljoprivrednog, sumskog ali i gradjevinskog zemljista.
    Samo toliko.

    1. došlo vreme da se izreketira crkva?! Isplativije ovako nego da plaća poreze.

  7. Seljaci spasavajte se!
    Dolazi vam Krkobabić da uz božju pomoć od vas načini veće slepce nego što ste to danas.
    Izvinite molim vas,sami ste krivi jer ste DOZVOLILI da se sa vama šegači kako ko stigne,te da na vas gleda kao na slepe poslušnike bez dva grama mozg u glavi.Dokle će to trjati?
    Pa dotle dok SAMI to ne promenite.

  8. boze sta ovi lupetaju -da spasavaju sela..heej ,odustanite od spasavanja jer sela spasavaju vas na vlasti i kroz jeftinu hranu drze socijalnu kartu..ali vi krkani sa bradatim da ih spasete..kako krki-da polijete vodicom seljaka dok mu drzava krade iz ambara ..da mu pop ocita da mu kisa pada a drzava za sisteme navodnjavanja melioracije uzima mito .. kako vi krki da ikoga spasavate..u moje ime kupiste televiziju a vec jednu koju gledat ne mogu imamo ..i jos 45 pinkova ..hej crkva se bavi dusom a ne telom ..ostavi cvarke selu i skloni se da neko mladji strucan vodi taj resor sa prsutom i sirom..meni u stalu nebi usao ..pop bi i mogao al da ne nosi cenovnik

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.