Krkobabić: Obezbeđena sredstva za revitalizaciju zadruga

Ostavite komentar


  1. A odakle je penzioner,naslednik partije,obezbedio sredstva za zadruge,jer od onih 300.000.hektara poljoprivrednog zemljišta koje nije vračeno vlasnicima u restituciji,ili iz prihoda Javnih preduzeće,najvećih gubitaša,ili možda iz Regionalnog razvoja iz opštinskih buđeta u Srbiji,koji su u katastrofalnom minusu od milijardu dolara,pa neka ministar odgovori odakle su obezbeđena sredstvaod dvadeset pet miliona evra subvencija zadrugama,to su kreditna sredstva,to nisu bespovratna sredstva,da li Krkobabić ima obraza ?

  2. Pa zar velikodostojnik Poste, misli da moze zaseniti Milosevicev Zajam za Privredni preporod Srbije,sa tri teglice kornisona kao simbolom i kolcem naziva:Igrale se Delije,nasred geak Srbije,sitno kolo do kola,izvozimo do Brisela…

  3. Ovaj ce da unapredi zadrugarstvo!? E, teske sprdnje od vlasti i Vucica! Teraj to da bocka papire po parku!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.