Krkobabić poručio povratnicima iz inostranstva da se isplati ulagati u voćarstvo

Ostavite komentar


  1. Imam šljive, prošle godine otkupna cena 12 dinara, cena branja pokilogramu 8 dinara, u preoatala četiri dinara, rezidba , hemija ,nafta, rad, I sve tako nekoliko godina unazad!!!!! Sve postaje smešno ,više nije ni ¢alosno.

    1. Pa JOVANICA je super poslovala, ptoblem nastao oko podele PROFITA!

  2. Kojim povodom se ovaj oglasava? Da nas podsetida je ziv, drugi razlog ne vidim, On ce da prica o vocarstvu, a malinari godinama unazad protestvuju blokirajuci puteve. Toliko o isplativosti, a i o strucnosti.

  3. Da li je ovaj „stručnjak“, sa sve Akademijskim odborom SANU, ikada praktično probao neku od ovih preporuka??? Za početak, neka uzme džak recimo peršuna, mrkve, par gajbica jabuka… izadje na neku od pijaca, pa da ga čujemo!!! (O poslovima DO PIJACE, neki drugi put.)

  4. Pa neka ulaze Krkobabic. Prijavljena imovina njegove porodice je preko 2 miliona eura, kako je BIRN istrazivao pre oko godinu dana…

  5. Evo grad je obrao vocnjake,uvoze iz Albanije I Turske sve,a onda se sete naseg sela.Nemojte da se ni sada njega setite jer izbori seljacima nista vec dugo ne donose.A da 22 smesna miliona evra za selo.Waoo koja pomoc.

  6. Pa koliko je Krkobabić uložio u voćarstvo?
    Ne računaju se dvorišta i flora u sve tri kuće oca, sina i unuka.
    Al’ je lep ovaj Svet…

  7. E moj Krko, nisi ti ušao u voćnjak. 5 hektara jabuke sa mrežom i svim agrotehničkim merama, samo da se zasadi, košta između 200-240 hiljada evra. I kako kažeš, to je dovoljno da jedna porodica živi lepo. Pa mislim da sa 240 hiljada evra mogu i jednostavnije da obezbede laku budućnost. To je problem Srbije, što potpuni amateri i neznalice pričaju svašta, ili još gore, bivaju ministri i upravljaju fondovima

  8. U pravu ste ministre,najisplativije je organsko voce kao naprimer ono uzgajano u Jovanjici.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.