Kupci u Lidlu razgrabili piletinu i banane (FOTO)

Nemački maloprdajni lanac jutros otvorio radnje u 12 gradova Srbije

Ostavite komentar


  1. Zaposlili 1500 ljudi a koliko je njih moralo da zatvori prodavnice, kada bi svi imali ovakve pogodnosti i olaksice, podsticaje i kod njih bi bile slicne cene. Njima svanulo ali nasim privatnicima se smracilo.

  2. Srecni da kupe pile, a kad to pojedu, opet gledaj farme i parove i cekaj da dodju da ti iseku struju koliko ti je dobro.

  3. Не би им појео ту пилетину да ми цев прислоне не слепоочницу. Народ је марва.

  4. Ova piletina sto su kupovali po vise desetina komada, zavrsice na pijaci kao „organik domaca piletina“
    Dok je curana, bice i podvarka!

  5. bio sam u tim lidlovim prodavnicama u hrvatskoj. sve sto se prodaje je u nekim drugim merama pa izgleda jeftino a skuplje je nego u drugim trgovinama. sve po 500 gr, 700 gra, nista od kilograma

  6. Ovo je još jedan dokaz da smo prešli sve granice u duhovnom padu na dole. Opasno se približavamo granicama mizerije. Lepo je što je „Lidl“, na otvaranju svojih lanaca u Srbiji, ponudio piletinu i banane po damping cenama odnosno, po cenama u koje nije uračunat nikakav profit. To rade sve velike trgovačke kuće. Medjutim, prizori koje gledamo su krajnje ponižavajući za sve ljude, koji su uspeli da sačuvaju makar i zrnce digniteta. Ovakve scene na TV-u bi trebale da sadrže upozorenja onima sa slabim stomakom. Kao kod onih scena strave i užasa. Bruka i beda, kojih će se stideti, nadam se, većina gradjana Srbije. Ovom narodu kome je najveći „umetnički“ domet i doživljaj, „deset sa lukom“, centar sveta je, oćito, u probavnom traktu. Opet su na delu one tipične srpske osobine odnosno „snalažljivost“ i osećaj za „bizmis“?! Sve je lakše nego raditi nešto pošteno i teško. Sladji su ovih deset pileta i pet kilograma banana nego bilo šta. Mislim da retko kada osetim gadjenje, poput onog kojeg sam osetio danas, gledajući srpske plebejce kako poput krda goveda jure, kako se otimaju, psuju i guraju. Nije kriv „Lidl“, krivi smo mi. Sami smo sebe sveli na ljude bez ikakvog ponosa ili, da budem manje zajedljiv, bilo kakvog osećaja za neku meru.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 9

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.