Ljajić: Skoro 400 miliona evra gubici zbog taksi, mali Šengen otvoren i za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Dobro, ko je to izgubio? Neke komunjare? Zasto bi to nekoga zanimalo? I tako bi to koristili da i dalje luduju i „opiru se novom svetskom poretku“ . Na to je trebalo da misle pre nego sto su poceli da luduju. Ponovo.

  2. Pa šta ste ocekivali ? Da kosovska vlada godinama trpi poniženja na međunarodnoj sceni time što ih Srbija sprečava u svemu? Naravno da su tražili način da odgovore, tamo gde mogu. A mogu da udare takse jer vladaju tom teritorijom.
    Jedino šta nije jasno je zašto kosovske takse kritikuje ceo svet, a američke takse Kini malo ko, a u suštini je isto (osim što su kosovske veće)?

    1. slabo si informisan ako mislis da niko ne kritikuje americke takse – prvi na listi onih koji kritikuju je Generalni Sekretar UN.

      1. A „bombonjere“??? To ne zelite u Srbiji, jer su sa Kosova ali zaoto zelite da im prodajete „skart“ robu? Fina neka logika, dolicna samo samozvanim „miskim“ narodima…

  3. Referendum o Malom Sengenu,bice odrzan po trznim centrima,soping molovima,STR-a i buvljacima…?!

  4. Gle gosin Ljajicu, naprasno priznadoste Kosovo kao jednu medju nezavisnim drzavama u malom Sengenu, zahvljujuci „ekonomskoj logici“ . Vrlo zanimljivo za upamtiti.

  5. Rasim Ljajic kao lekar po struci,je sticajem okolnosti postao ministar trgovine u vladi Srbije. Citavo vreme kao ministar je bio koristan u vladi,za razliku od onih koji su dremali na svom radnom mestu. Taksu od 100 posto na robu iz Srbije za Kosovo, nije uveo ministar Ljajic, nego naopaka politika umivenih SNS radikala i slicne im SPS stranke. Obe ratne i „patriotske“
    stranke ciju rodoljubivost je nepotrebno dokazivati. Ispasce na kraju da je ministar Rasim Ljajic kriv sto se Srbija ekonomski i politicki uvalila u blatu do grla.

  6. Predlazem Gore navedenog za dozivotni mandat,20 godina je tu I treba mu pruziti sansu.

  7. Gubitak 400 miliona evra…slusajuci nase politicare zakljucio sam da izmedju Srbije i „lazne drzave Kosovo“sem neprijateljskih ne postoje drugi odnosi…kad ono medjutim „lazna drzava Kosovo“ uvozi iz Srbije vise nego rusija i kina zajedno?

  8. Molim Vas da konacno javno ojavite podatke iz uprave carina o overenim izvoznim dekleracijama prema Kosovu za 2018 godinu.Onda potrazite od Pristine njihove podatke o uvozu iz Srbije za isti period.Mnogo nasih biznismena i carinika bi automatski trebalo zavrsiti u zatvoru jer pola te robe nije ni napustilo Srbiju zbog dodatne zarade u visini PDV-a.

  9. Bogami “ paprena „kolateralna steta od 400 miliona eura zbog unutrasnje sns – sekta propagande kao freneticni aplauzi Djurica sa poklicima “ Aco srbine “ acini poligrafi , ukraseni vozovi , dizanja vojne pripravnosti zbog voznje camcem po zagadjenom jezeru i slicne gluposti , plus je izgubljeno trziste i svake godine se gubitak kumulira … sta reci …katastrofalno totalan promasaj politike ili nije vazno ( novi ugovor sa EAUE ) pa “ ima se moze se “
    PS
    Propaganda je vestina prodaje lazi i izmisljotina

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.