Ljajić: Takse Prištine oštetile privredu za skoro 35 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Nicija do zore nije gorela. Mi moramo biti jedinstveni u borbi protiv Albskih separatista.

  2. Takse koje su uveli stete i nama i nasim gradjanim koi zive na kosovu a isto tako stete i albanskom stanovnistvu.

  3. Ja licno misljim da Srbija uopste nije postivao sporozum ceft-e jer Kosovu uvek jetrazio sve sto nije dozvoljen po cefte cak ni slobodno kretanje tablice itd.

  4. Cekajte jos koji dan bice 350 miliona jer da uzmete pare od nas i da borite protiv nas

  5. Ljajić je dobio zadatak da kuka nad velikom štetom od taksi na Kosovu a da bi uskoro Vučićev potpis na priznanju Kosova prikazao kao spasonosni potez (tada će biti ukinute takse). To što je jedno Kosovo (a malo je, sa svoja 2-3 miliona stanovnika) naš najveći izvozni partner je poražavajuće za ovu lopovsku vlast. Gde su ti veliki uspesi naše privrede koju je inicirala ova vlast, gde su ta nova tržišta za našu robu? Pa naravno da nema ničega, sve su to samo ružičaste laži za zaglupljeni narod.

  6. Kosovo do sada od Serbije primila robu u iznos preko 450 miliona evro.Serbija od Kosova (eksport)oko 30 miliona evro!Sta to znaci ,,slobodna tergovina,,(sic!)gospodo Ljajic..?!Nije vise vreme bivse-Jugoslavije kada su reklji u Beograd,bajagi u to vreme Jugoslavije,za Kosovo daju pomoc samo za jadan dan 1 milion dollara,a Bog zna kliko su uzelji od Kosova,recimo samo od Trepca i Feronikal (Glogovac)zad obra bit ekonomije Serbije i boljeg zivota i standarda.Jel da…gospodo Lajic…?Sta dalje…to znaci da Kosovo je derzava,nije vise ono ,,Autonomna Pokrajina,,takozavo kao sastavni deo Serbije,,(sic!).gospodo Ljajic!Hajde malo na zemlju i da mislimo za danas i za sutra:Bila nekada jedna zemlja Jugoslavija i sada Kosova Republika…!Hvala Ljajic!Alahu Amanet!(S.K.)

  7. Srbija posle Evropske Unije najvise robe izvozi na Kosovo,vise nego kod svoje brace Ruse.Prena nekim procenama Srpska Vlada godisnje od tih izvoza dobija preko 80 miliona(PDV i ostale takse).Sa nasim parama Dacic lobira protiv Nezavisnosti Kosova( na one kikiriki Drzave).Sad neka kukaju i Vucic i Dacic i Ljaic,Komsije ne ide vise tako, dok se ne opametite nema povlacenje takse.

  8. IMA TO RASIME I SVOJU DOBRU STRANU. oSTACE ROBA NA ZALIHAMA PA JE MOZETE DELITI UMESTO SENDVICA.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.