Loši putevi povećavaju troškove održavanja

Od 1. jula putarina u Srbiji bi trebalo da se poveća za 12 odsto

Ostavite komentar


  1. Draga gospodo novinari…cene u levoj tabeli su zaokružene a vi u desnoj dajete pogresnne cifre…Molim vas zaokružite i vi i u principu uvek se zaokružujr na 10 i na iznos u plusu.

  2. Očigledno da u Srbiji prolazi sve, od laži, kradje, otimačine, batina ja do svakodnevnog rasta cena namirnica i usluga. Strah je zajahao prostodušnog Srbina pa ne čudi što se zavukao u četiri zida i uživa u rašomonijadi i skupštinskim prenosima.

  3. Da se uvedu vinjete, i bez dizanja cena pautarina, prihod bi se značajno porastao, ali bi „armija“ snsovaca udomljenih na naplatnim rampama, ostali bi bez posla, a to bi za sns bio veliki problem.

  4. Da li ste vi svesni šta pišete?Da li postoji autoput kroz Rumuniju i Bugarsku bez prekida do Grčke?Da li stvarno mislite da će stranci za 10ak eura razlike da voze magistralom i lokalnim putevima?I ja sam protiv ove vlasti ali molim vas budite profesionalni kao i do sada…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.