Mali: Cilj ekonomskih mera je da država preuzme na sebe najveći deo tereta krize

Ostavite komentar


  1. Država na sebe neće preuzeti ništa već će nesposobni politikanci i secikese da plate ono što košta 1 dinar, 5 dinara i nazvaće to nadljudskim naporom a onda će sve to da iskijaju poreski obveznici u godinama koje slede – bar oni koji prežive.

  2. Za mene je neprihvatljivo da neko ko je plagijator jos uvek moze i sme da obavlja tako vaznu funkciju i iznosi ekonomske mere drzave Srbije.Cudi me da gospodin Vucic nije narodu predocio ekonomske mere ,ne sumnjam da se on razume i u ekonomiju posto je pokazao da se razume i u medicinu i sve ostalo.Posebnu paznju mi je privukla suma od 100 evra koja ce biti isplacena, posle vanrednih mera svakom punoletnom licu.Lepo zvuci izjava da drzava brine o ljudima i da ce isplatiti svakom punoletnom licu pomenutu sumu ali skrece paznju cinjenica da ce se isplata izvrsiti posle vanrednog stanja kada ce biti odrzani i parlamentarni i lokalni izbori.Osecam ,voleo bih da nisam u pravu da vodeca stranka pardon drzava, zeli da me podmiti da glasam za njih.Ja cu odluciti za koga cu glasati na izborima ako se uopste pojavim na glasackom mestu.Da je to pogresno potvrdjuju mi ljudi koje mogu videti sa moje terase koji prebiraju svaki dan skoro u isto vreme kontejnere.Zar suma od 100 evra ne bi mogla da se iskoristi korisnije osim u svrhu podmicivanja.Ja nikako nisam osoba koja bi se tako jeftino prodala jer imam svoje JA koje je preskupo za njih.

  3. Kada su tako dobre mere,zasto je na dan objavljivanaja Kit Komerc otpustio deset posto zaposlenih…mozda zato sto ce dobiti subvencije od drzave ako otpusti manje od deset posto radnika…
    Zamislite ako svaki poslodavac bude neodgovoran i otpusti deset posto zaposlenih to bi bilo oko 200000 nezaposlenih…
    mislite o tome kada kazete da su ovo dobre mere…

Ostavite komentar


Ekonomija

Vučević: U 2027. očekujemo BDP 94,2 milijarde evra 10

Vučević: U 2027. očekujemo BDP 94,2 milijarde evra

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Skupštini Srbije da je jaka ekonomija preduslov za poboljšanje životnog standarda i da se u 2027. godini očekuje da bruto društveni proizvod (BDP) iznosi 94,2 milijarde evra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.