Mali: Od oktobra povećamo penzije za 5,5 odsto, a onda za još najmanje 14,5 odsto od januara

Ostavite komentar


  1. Kako vas nije sramota da se igrate brojevima miniszre. Narod nije glup, naucili smo mazematiku jos u prvom razredu a nesto kasnije „dualnim onrazovanjem“ jps po nedto. Povecanje koje je bilo u Januaru sabirali ste vise puta u prosloj godini fa bi dosli do nikad veceg povecanja penzija. U ovoj godini do oktobra nece biti nikakvog povecanja a isplata od 5.5% bice u Novembru. Znacinpovecanje ce se koristiti u Decrmbru i 20 dana u Novembru. Ne sabirajte nam babe i zabe. Statistickinpodavivrade se i poredjuju od od 01.01. 31.12. ZA ODREDJENU GODINU.

  2. ….privatni sektor,minimalac… šta sa tim…povećanje samo u državnom sektoru,penzioneri…
    Zar su građani koji primaju minimalac građani drugog reda….

  3. Липши магаре до зелене траве, док прођу избори.

  4. To ste trebali da uradite svake godine za ovih 10 god. koliko ste na vlasti ali bilo vam je važno da narod drzite potlačen i u bedi kako bi vi lopatama navatali evrice u svoj dzep,sad kad vam je zagustilo, vi bi da radite nešto što niste do sada hteli iz lične pohlepe,to vaše ludilo sad morate da platite kaznom koja će sve vas oterati tamo gde ste odavno trebalo da budete.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.