Mali: Sport je veliki biznis, gradnja Nacionalnog stadiona polovinom 2020.

Ostavite komentar


  1. je ispoštovala dobru praksu i nije nacionalni stadion izgradila u Tirani, nego u Elbasanu. Dobra praksa Srbije jeste koncentracija svega u Beograd. Ako ne ulazim u ekonomsku opravdanost siromašne države da potroši pare na izgradnju nacionalnog stadiona i svega što ide uz njega, mogu da postavim najbitnije pitanje, zbog čega se gradnja nacionalnog stadiona ne predvidi u Novom Sadu ili Nišu? Kragujevac zaobilazim jer oni imaju Fijat, koji im puni gradski budžet, a niški Filip Moris preselio je centralu u Bg i puni beogradsku kasu. Jedna izborna jedinica, skoro svi ministri beograđani, predsednik rođen u Beogradu, skoro pola republičkog parlamenta je popunjena beograđanima, sve državne agencije su Beogradu, ničeg nema van Beograda, čak i korišćenje auto puta, čije održavanje svi plaćamo, kroz Beograd je besplatno. Fantastično je što i nacionalni stadion planiraju da grade u Beogradu. Lepo rade na pražnjenju Srbije. Tvrde da je BU jači od niškog i novosadskog, a dokazuju nam da ne mogu da ostanu bez državnog posla i bez otimanja i najsitnijih mrvica ostalima.

  2. Mister blamer sajkasevic bolje se sakri I nemoj da zidas nista?!Pusti obecanja ….

  3. Neverovatno je da ovaj tip nije iza resetaka, to je pljuvanje u lice pravdi, Bogu i narodu!

  4. Ako je sport veliki biznis , a jeste , onda drzava treba da stvori uslove da biznismeni realizuju takav projekat.Drzava je prema potrebi vladajuce klike nekad los upravljac [ npr. Aerosdom ] , a nekad dobar [Nacionalni stadion ].

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.