Mali: Srbija lider regiona po Indeksu ljudskog kapitala Svetske banke

Ostavite komentar


  1. Kako izgleda jedna informativna emisija danas na RTS-u ili Pinku ?
    Pa ista farsa kao i pre 20 god. ! Čak su i akteri u većini isti ! Najglasnije kao i uvek priče o bujnoj ekonomiji i privrednom rastu kao glavnoj temi . Cifre rasta i napretka od min 5-8% BDP godišnje (u proseku) koje su svi na vlasti dosada uverljivo navodili , dovodi do zaključka da vi verovatno danas živite u Hong Kongu , Singapuru ili ,J.Koreji !
    Ko ne veruje neka otvori prozor svog stana ili kuće pa neka pronadje te dnevne tekovine tehnološke revolucije i Svetskog industrijskog čuda iz ovih silnih priča -; i šta vidite ?
    Verovatno ništa od velikih Reklama , Bilbordova gde svako gleda da vam nešto proda t.j. samo mazne lovu !

    1. Ja kroz prozor vidim sve više ljudi kako prevrćú stvari po kontejneru i zakrčénu ulicu od saobraćájne gužve.

  2. Mnistar Mali ocigledno nije shvatio nacin obracuna ovog pokazatelja jer ni jedan od 5 elemenata ne spada u njegov resor niti mandat!

  3. Dve stvari tehnuckom uredniku: pokusao sam da procitam vest na mobilnom telefonu, ali nisam uspeo jer je prevelik razmak izmedju reci i drugo kada se pise veliko slovo nj pise se samo prvo slovo veliko Nj, a ne oba slova velika.

  4. Vidi „doktora“ kako cepa po ekonomiji ko po bugarskim stanovima. Od jednog stana „doktor“ moze da napravi 24 stana. Kom ministru finansija je to poslo za rukom osim „doktoru“?

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.