Mali: Tačna računica o povećanju plata i penzija u septembru

Ostavite komentar


  1. Могу да кажем да постоји напредак оног момента када могу са 11 плата да купим нов ауто.Када сам почео да радим 1981г. плата са средњом школом је била таман толика да сам могао да купим нови рено 18.Можда овај министар онда није ни био у плану али иде на то да су срби народ кратког памћења.

  2. Draga redakcijo prekinite više da izveštavate o mislima ovih mediokriteta. Izveštavajte o njihovim sprovedenim aktivnostima. Mišljenje je kao dupe a svako ga ima.

    1. Vlada Ane Brnabić je daleko , daleko uspešnija od vlade A. Vučića .Ne ponovio se nikad više .

  3. Plagijator doktorata S. Mali najavio je da će tačno izračunati povećanje plata i penzija u septembru. Oni i do sada su licitirali povećanje plate i penzije svakodnevno i time ponavljaju kao papagaji čarobne rečenice o povećanju, koju je prvi iskazao vođa. Na oglašavanju Malom po pitanju povećanja plate i penzije računicu će izneti u septembru. Pri ovome nije pomenuo koje će godine to obelodaniti, verovatno dok mu traje mandat njemu ili dok ne doktorira? Penzije već dve godine miruju, realno stagniraju. U vezi penzije vlada bezakonje i sileđistvo od strane onog koji se najviše sekira za penzionere, još fali da idiotski zaplače.

    1. sve je ok samo da kazu kog septembra,pa oni unapred godinama najavljuju boljitak ili povecanja plata i penzija….u septembru a pocece da primenjuju od 01.01.2020.g. strasno povecanje

  4. Заблуде „доктора“ Малог: „To su dobre vesti za sve građane Srbije, koji će sada moći da osete rezultate. Mi treću godinu zaredom imamo suficit, Србија има суфицит буџеета, али и огроман платно-билансни дефицит. „On je rekao da se uz povećanje minimalne cene rada, plata i penzija očekuje i rast potrošnje, koja će dodatno podstaći našu ekonomiju.“ У високо увозно зависним економијама ово подстиче више раст увоза од раста домаће производње. „On je rekao da se uz povećanje … i penzija „. Да би се говорило о повећању пензија претходно је потребно да се реално доводу на износе пре смањења и изврши обрачун и исплата одузетог.

  5. Kakve bombaste izjava , a u praksi tako sitna povećanja da se i ne osete.
    Da sam na njegovom mestu uzdržao bi se od ovakvih laži. Najgore što i sam zna da prosipa laži ali i dalje to čini. Šta mislite žašto? U Srbiji živeti sa primanjima od 40.000,00 dinara je robija bez presude i vremenski odredjene kazne, a o 25.000,00 din da i ne pričamo.

  6. Sva ta povećanja se uzimaju od para odvojenih za restituciju. Već su potrošili pola. Kad sve potroše reći će nam da se žalimo Strazburu. A zna se ko plaća presude iz Strazbura. Cela Srbija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.