Marinika Tepić o poslovanju Brnabića i „Aseka“ obavestila tri berze u svetu

Ostavite komentar


    1. Sta se dobije kad ukrstis naprednjackog funkcionera i hobotnicu?
      Ne znam,al krade….

    2. Marinika je obicni lazov , koji se bavi izdajom i ucjenama , najobicnija politicka kurva .

    3. Kao prvo, i da je skroz u pravu, a verujem da ima korupcije u državnom vrhu, ona nikakve dokaze nije dostavila. Ona dostavlja ugovore i ostale stvari, ali to nije dokaz da se do tog ugovora došlo korupcijom. Kao drugo, ovi sa berze će se mnogo smejati.

  1. Oni svi skupa mlate tu ozbiljne pare. Ne da ih ne zanima ta priča nego imam utisak da će da je odbace kompletno

  2. Što bi rekli i nad popom ima pop.
    Sada će premijerka u ostavci i njen šef da kukaju po svojim medijima kako je M.Tepić izdajica Srbije i nanosi ekonomsku i političku štetu.

  3. Em žena em hrabrost. Svaka čast. Ovo još nismo imali u opoziciji, da radi i da se bori uz veliku hrabrost i znanje. Ovakvi nam trebaju u Srbiji u opoziciji sada a poziciji kasnije.

  4. Od svih iz opozicije, jedino Marinika udara samare ovoj korumpiranoj vlasti. Bravo!!!

  5. Svaka cast, al ne verujem da ce da se potresu, mlate veliku lovu, to je interes kapitala, a ne morala.

  6. Na zalost ti tamo na tim berzama , za koje mi verujemo da su olicenje postenja, su jos veci gangsteri i od te akcije se niko potresti nece.

  7. A njih bas briga sta si ti poslala.Predstava za domace stado.Ludji su oni koji ti ovde pisu hvalospeve i misle da si opozicija ali naseli su,predstave ti uspevaju.

  8. gomila neznalica koji brane lopove pa dovoljno je samo kao sukob intetesa koji postoji u vrhu
    jedino ako onaj sto je ukrao indetitet (hahahaha) andreji nije ponovio sa comlezba

  9. Nije to nista novo da se nase banke ( propale, bez dozvole za rad koju je ukinula NB ) kotiraju na belosvetskim berzama i ucestvuju u dogovorenim spekulativnih transakcijama pravih gazda – baja koji vuku konce.
    Tako je na Powet platu ex policajac Cupic ( Hypo alpe adria bank ad sada sa novm imenom Addico ad Beograd ) trgovao akcijama nase Agrobanke ad.Beograd koja je bila u likvidaciji jer su je na razne nacine ostetili poznati tajkuni koji su se razboleli od nenormalne kolicine love koja im ne pripada ni po Bogi ni po narodu. Tu drzava ako je jos ima mora hitno reagovati i sprovesti konfiskaciju imovine ne zakonito stecene.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.