MAT: Sporovi građana o troškovima obrade kredita mogli bi da ugroze stabilnost bankarskog sektora

Ostavite komentar


  1. 200000 porodica je manje vazno od banaka. Svaka cast, a koliku su dobit imali kada su uzimali od ljudi. To neka vrate napacebom narodu pa s idemo dalje.

  2. Jao majko! Ja sam tužio banku. Izvinjavam se svim ljudima u Srbiji što sam to učinio. Dakle, nije problem ,,prevara“ koju je banka učinila, problem sam ja. I da pojasnimo, banke se udruže i malo nas varaju, ako ih tužimo ,,sjebemo“ privredu zemlje? Strani investitori neće ulagati jer su oni koji su varali građane imali gubitak? Privreda i BDP će trpeti jer smo odlučili da naplatimo bespravno uzeto? Mi smo veoma zanimljiva država…

  3. Pored kripto valuta i mnogo manjim troskovima oko placanja i odrzavanja, bez potrebe odlaska u banku, je vreme bankama otkucalo.

  4. Ako sam dobro shvatio ove, rast BDP generišu iskljičivo bankarske provizije. Go tiger!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.