"Mene je ovaj režim hapsio, nisam na platnom spisku": Baćina odgovorio kolegama poljoprivrednicima 1Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

Vlasnik farme krava iz Banata Vukašin Baćina reagovao je na navode predstavnika poljoprivrednika Slavka Vukova i Gorana Vasića iznete u tekstu u Danasu kojima je optužen da ne radi u interesu svojih kolega.

Naime, on je u tekstu „Pregovori, protesti i međusobne optužbe: Koja su to lažna udruženja poljoprivrednika, ko se stvarno bori za bolje uslove, a ko je politički motivisan?“ okarakterisan kao neko ko radi za režim.

„Gospodo Vasić i Vukov moj pokojni deda bavio se poljoprivredom, zatim otac i stric sada to radimo moj brat i ja. Niko od nas nije bio na platnom spisku ovog režima, niti je bilo ko od nas radio u preduzeću koje ima veze sa državom“, kaže Baćina.

On se osvrnuo i na pregovore koje deo udruženja vodi sa predstavnicima vlasti.

„Gospodin Vasić pregovara dve godine i evo vidimo svi šta je ispregovarao, mleko sa 75 dinara palo je na 45 dinara po litri“, poručio je Baćina, istovremeno optužujući i Slavka Vukova da „nije poljoprivrednik“ i da predsednik njegovog udruženja „radi u NIS-u“.

„Ja jesam državotvoran čovek i uvek ću se boriti za moju državu, ja nemam drugu državu osim moje Srbije. Ovaj režim je mene hapsio, to svi dobro znate“, naveo je Baćina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari