Mihajlović: Država i izvođači čine sve da gradilišta na velikim infrastrukturnim projektima rade

Ostavite komentar


  1. Posto su „izbori“ prosli, uvazena ministarko zavrsite to sto ste po svaku cenu zapoceli i prestanite da nas vise zaduzujete dajuci strancima poslove koje oni izvode sa svojim radnicima a nasi su samo podizvodaci. Juzni i istocni autoput su prazni, prihoda niodkuda a glavnice stizu na naplatu, da ne govorimo o kamatama! U meduvremenu budzet Srbije vec potrosen a tek je pola godine proslo! Hocete li drugi rebalans? Pa to je neozbiljno sta radite!

  2. Plavojka, a tek kad pocnemo graditi aerodrome po Bosni, trebinju, Drvaru, Podgorici. Vazduplohovi ce da lete na sve strane Velike Srbije. Imamo, mozemo, BDP sa dugom preko 62 %, granica ce nam samo nebo biti, lepojko! Ludi li smo, sa vama takvima, sa „zasticenim“ radnicima na groznim gradilistima bez opreme, radnog vremena , plata i odmora, gde je radnik kod Kineza manji od makovog zrna! Sve se zna samo vi zamagljujete stvarnost koja je uzasna!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.