Mihajlović: Krećemo u izgradnju novog auto-puta koji će povezati 500.000 ljudi

Ostavite komentar


  1. Kakve veze ima zivotni standard sa asfaltom, ova zena je nepodnosljiva. Nece autoput da mi izvrsi uplatu na tekuci racun.

    1. Ima veze, nece ti uplatiti nego oduzeti, porezima, taksama, itd.. umesto da predjemo na vinjete, ima da nas orobe sa putarinama.. neko te kredite mora vratiti.. smatram da su putevi bitna stvar za drzavu, ali treba da cute, rade i grade, a ne reklamiraju kako oni rade posao za koji su placeni, a smisljaju toplu vodu.. Vojvodina, katastrofa putevi.. likovi sa lopatama krpe rupe.. razbijanje kamena u bubregu – najveci uspeh..

  2. Taj put se ne moze isplatiti bez 2-3 miliona ljudi ili da ovih 500k putuju svi bar jednom nedeljno za beograd.
    Kapacitet autoputa sa 4 trake je oko 8000 auta na sat. Tako da i da svi sumadinci krenu na svadbu u isto vreme sa po dvoje u autu taj autoput bi bio protracena investicija. Ono sto treba sagraditi je obisan put sa po dve trake u svakom smeru.

  3. ne priča joj se o astronomskim cenama puteva pa stalno pokreće nove i nove teme.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.