Mihajlović: Meštani Krivelja biće preseljeni, hoćemo da se kopovi šire ali i dobre životne uslove

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ova pokondirena tikva bas ume da iritira.Trazimo od buducih vlasti da joj ne dozvole bekstvo,oduzmu pokradenu imovinu i osude na dugogodisnju robiju.

  2. VC
    Gospođo o kojoj zaštiti životne sredine i ljudi pričate? Šta je sa nama u Velikim Crljenima? Kuće pucaju narod trujete ambrozije i prašine hektari! Životi i imovinu ste nam uzeli zbog rudnika i svi se pravite ludi! Ovde nema interesa šta će vam ljudi… Strašno šta nam radite!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Ekonomija zasnovana na znanju 7

Ekonomija zasnovana na znanju

Luven grad u pokrajini Flamanski Brabant, nadomak Brisela, dom druge po veličini univerzitetske bolnice u Evropi i globalnog centra za istraživanje i razvoj nanotehnologija i poluprovodnika IMEC 2020. godine dobio je nagradu za Evropsku prestonicu inovacija – iCapital.

Naslovna strana

1. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.