Mihajlović: Ograničlili smo cenu peleta na 320 evra po toni, zabranili izvoz

Ostavite komentar


  1. I 320 evra po toni peleta je skupo. Preskupo.
    Bez osnova – bezobrazno skupo.
    Realno je da bude 220 evra maksimalno! Nikako ne bi smelo više od toga.
    Užas.

  2. Bravo!!!
    Toliko od ministarke koja je unistila elektroenergetski sistem Srbije!

  3. Kako ocekivati bilo sta dobro od ovakve vlasti? Makar da su bolne odluke, radi nekakvog napretka, da ima smisla… ovako, kao kad te pljune po sred lica…

  4. Sramota!!!necu ga ni kupovati ove godine 5 meseci treba da radimo samo za ogrev

  5. Госпођа министарка није упозната са чињеницама да се пелет не ложи у смедеревцу и да је то скупа играчка за просечног грађанина.

  6. O da,ograničila ova nazalna vlast sve redom,to jedino znaju.Šta je sa cenom ogrevnog drveta?!Sto posto veća ma nije problem ejjj.Struji komunalijama samo niču neke stavke sa po par stotina.Dokleee bre,a plate?!

  7. Ovo je dokaz da neko važan ima procenat od ove pljačke. Svaka država bi razbila ovaj pelet kartel. Kako su uspeli da stanu na rep prodavcima ugljovodonika?

  8. Pre 2 meseca receno da se ne kupuje pelet po astronomskim cenama od 300e a sada se ogranicava na 320 i to je ok.Plus sto su peletari pokupili dobre zarade pa ih sada i nezanima da proizvode pre Novembra,svi su u nekim remontima i potrazi sirovine

  9. Mogli ste i na 500 što fali, a za koliko im Srbija šume prodaje kubika drveta, što to ne kažete narodu

  10. Verovatno neki rodjak ga proizvodi.trebali ste mnogo ranije da rwagujete.ljudi na ivici egszistencije.za tonu peleta proizvodjaca kosta 160.znaci dupla zarada.a vi to dobro znate.bolje se zivi….

  11. Pabilo je reči da cena oeleta po toni neče preći 250 evra… ovo sad??? nije bas uredu

  12. Nije tačno tona pileta u timockoj krajnika 400 evrato je laz šaljite inspekciju da provere

  13. Zato što je ograničena cena zato su svi obustavili prodaju i retko gde se može naći po toj ceni od 38000 a gde ga i ima toj pelet „š“ klase koji niko neće i koji upropasti kotao za 10 dana rada. Iskontrolišite prodavce naterajte ih se pridržavaju uredbe i da ga zaista prodaju po toj ceni, a ne da ga kriju i čekaju trenutak kad će proći ograničenje pa udariti i na 450-500 da nadoknade što nisu radili 2-3 meseca

  14. Iako je i ovolika cena visoka sad su povecali cenu prevoza na 5000 po toni,zemljo Srbijo

  15. Trebalo je ograniciti i cenu drveta, kao i razbiti kartel koji upravlja drvnim resursima, a onda cena peleta nebi ni morala da se ogranicava. Apetiti po kubiku drveta su preveliki i dok se svi namire dodjosmo do cene 320 e/t.

  16. Proverite cenu peleta u Novom Pazaru.380 do 410€ Sramota. Kakvih 320 to je Laž

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.